foto: Publicitātes
FOTO: kā izskatīsies uz "Tallink" jaunākā kuģa "MyStar"
Tūrisms
2021. gada 2. decembris, 11:12

FOTO: kā izskatīsies uz "Tallink" jaunākā kuģa "MyStar"

Jauns.lv

Uzņēmums "Tallink Grupp" šodien publicējis pirmos sava jaunākā kuģa "MyStar" interjera attēlus. Kuģis pašlaik tiek būvēts "Rauma Marine Constructions" (RMC) kuģu būvētavā Raumā, Somijā. Gaidāms, ka pasažierus tas uzņems jau 2022. gadā.

"Ar prieku aicinām ikvienu apskatīt un iepazīt brīnišķīgo interjeru uz mūsu jaunākā kuģa "MyStar", kas ir mūsu galvenais stratēģiskais projekts, pie kura esam strādājuši kopš 2019. gada rudens," komentējot "MyStar" interjera attēlu publicēšanu plašākai auditorijai, sacīja "Tallink Grupp" valdes locekle Piret Mürk-Dubout.

Jaunā "Tallink" kuģa "MyStar" interjera dizains

Uzņēmums "Tallink Grupp" šodien publicējis pirmos interjera attēlus savam jaunākajam kuģim "MyStar", kas pašlaik tiek būvēts "Rauma Marine Constructions" (RMC) ...

gallery icon
15

"Pēc kuģa kristībām un nolaišanas ūdenī šīs vasaras izskaņā, esam nonākuši līdz vienam no aizraujošākajiem būvniecības projekta gaitas posmiem, kad soli pa solim jaunās ceļotāju koncepcijas un pārsteidzoši kuģu interjeri sāk atdzīvoties jau realitātē."

Videi draudzīgākā LNG jeb ar sašķidrināto dabasgāzi darbināmā kuģa "MyStar" interjera dizainu izstrādājusi pazīstamā Somijas interjera dizaina aģentūra "dSign Vertti Kivi & Co".

Salīdzinot ar pašreizējo "Tallink" flotes flagmani "Megastar", uz kuģa "MyStar" būs pieejamas jaunas publiskās zonas. Klientu plūsma uz kuģa, pasažieru uzkāpšana un nokāpšana ir veidota tā, lai process noritētu vēl raitāk un ergonomiskāk.  Pasažieriem, kas ceļo kopā ar ģimenēm, iepirkšanās entuziastiem, biznesa un atpūtas ceļotājiem ir izveidotas speciālas sabiedriskās zonas un risinājumi.

"Tallink" izrāda savu jauno prāmi "Megastar"

"Tallink" jaunais LNG ātrgaitas prāmis "Megastar" savā pirmajā braucienā dosies 29.janvārī.

gallery icon
101

Katra zona uz kuģa ir unikāla, un to dizaina mērķis ir radīt īpašu sajūtu krāsu, apgaismojuma un virsmas materiālu ziņā, teikts uzņēmuma paziņojumā.

Interjera galvenais dizaineris Vertti Kivi sacīja, ka kā galvenā kuģa interjera dizaina tēma izvēlēta Baltijas jūra.

Par kuģa sirdi uzņēmums dēvē veikalu "Traveller Superstore", kura dizaina un izmantošanas vēstījumā ir rūpes par katru klientu, kā arī luksusa veikala atmosfēra. Lielveikala centrā tiks izbūvēta jauna atvērtā stacija, kurā būs pieejami preču paraugi. Iepirkšanās veikalā sniegs iespējas iepazīt dažādus piedāvājumus, tostarp atklāt Ziemeļvalstu stūrīti, kurā tiek demonstrēti vietējie produkti un dizaina preces.

"Tallink" jaunākā ātrgaitas kuģa pabeigšana plānota 2022. gada pavasarī, kad "MyStar" sāks kursēt starp Tallinu un Helsinkiem.

Kopā ar "Tallink" otru ātrgaitas kuģi "Megastar", tie no 2022. gada veidos ilgtspējīgāko transporta savienojumu starp Igauniju un Somiju.

"Tallink Grupp" jubilejas svinības Rīgā

2019. gada 4. aprīlī AS "Tallink Grupp" Rīgā ar pasākumu sadarbības partneriem atzīmēja savu 30. jubileju.

gallery icon
150

Ieskaties, kā tagad izskatās uz kruīza prāmja "Tallink Romantika"

Kruīza prāmja "Tallink Romantika" atjaunotās telpas.

gallery icon
134

Atjaunotais "Tallink" prāmis "Silja Europa"

Igaunijas prāmju operatora "Tallink Grupp" prāmis "Silja Europa", kas ir lielākais kompānijas kruīzu kuģis, 12.decembrī pēc 16 miljonu eiro vērtas ...

gallery icon
97