foto: Publicitātes
Kādu viedtālruni izvēlas Evelīna Pārkere?
Auto un tehnoloģijas
2021. gada 25. novembris, 11:03

Kādu viedtālruni izvēlas Evelīna Pārkere?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Video ir kļuvis par neaizvietojamu komunikācijas veidu, kas ļauj tā veidotājam radoši izpausties. Arī satura veidotāja Evelīna Pārkere atzīst, ka viņas mīļākais formāts ir tieši video, jo tādā veidā var ātri un kodolīgi nodot savu vēstījumu, jūtoties tuvāka saviem sekotājiem. Evelīna ir iecienījusi filmēt savas ikdienas gaitas, tāpēc neaizstājams sabiedrotais ir viedtālrunis, kas ir aprīkots ar jaudīgu akumulatoru un kameras iespējām, lai iemūžinātu apkārt esošo tieši tā, kā to redz jaunā influencere.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau savos YouTube karjeras pirmsākumos Evelīna novēroja, ka cilvēkiem ļoti patīk vērot dažādus video par neskaitāmām tēmām, taču influencere uzsver, ka šo pāris gadu laikā sociālo tīklu vide un to patērētāju ieradumi jau ir paspējuši mainīties. Ja kādreiz YouTube platformā populāri bija video, kas sasniedza pat 30 minūšu garumu, tad tagad pievērstās uzmanības ilgums ir ievērojami samazinājies. Cilvēki izvēlas skatīties īsākus video, tāpēc arī sociālo tīklu platforma TikTok ir guvusi tik lielus panākumus.

“Ja man ir iespēja, vienmēr izvēlos veidot saturu video formātā. Ar bilžu palīdzību nodot vēstījumu ir daudz grūtāk, jo bilde ir statiska un nekustīga, parādot tikai vienu kadru. Piemēram, bilde, kurā parādīts apģērba komplekts, manuprāt, nav dzīvīga. Video to pašu apģērba komplektu var parādīt no dažādiem rakursiem, kā tas izskatās kustībā vai kā tā detaļas atstaro gaismu. Tā ir pilnīgi cita sajūta gan man, gan maniem sekotājiem, kas seko manam saturam,” skaidro Evelīna, uzsverot, ka viedtālrunim ir jābūt aprīkotam ar konkrētām funkcijām, lai radītu radošu un kvalitatīvu saturu.

Spējīga kamera

Evelīna atzīst, ka viņai pati svarīgākā viedtālruņa sastāvdaļa ir laba kamera, kas nepievils izaicinošos apstākļos.

“Es vienmēr tiecos pēc iespējami labākās kvalitātes, lai manis publicētās bildes un video atbilstu maniem personīgajiem standartiem. Esmu uzstādījusi sev samērā augstu latiņu, tāpēc vairs nevaru atlaist grožus, lai nepieviltu gan sevi, gan savus sekotājus. Arī manam viedtālrunim ir jāatbilst noteiktiem kvalitātes standartiem, tāpēc augsti vērtēju jaunā Huawei nova 9 kameras spējas, kas sniedz iespēju man uzņemt augstas izšķirtspējas kadrus jebkurā diennakts laikā. Īpaši novērtēju nakts režīmu, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību izceļ tumšākās vietas attēlā,” stāsta satura veidotāja.

foto: Publicitātes

Jaudīgs akumulators

Ierīces darbības laiks arī ir būtisks aspekts, kas var pievilt negaidītākajos brīžos, tāpēc jāizvēlas viedtālrunis, kas darbojas visas dienas garumā un nodrošina arī ātru uzlādi.

“Katru dienu, teju katru minūti izmantoju tālruni, tāpēc nevaru dzīvot, ja tālrunis ir izlādējies vai ja man ir nemitīgi jādomā par tā uzlādi. Viedtālrunim ir jābūt aprīkotam ar noturīgu akumulatoru un ātro uzlādi, lai es varētu pilnvērtīgi nodoties savam darbam. Ar kameras iespējām nebūs pietiekami, ja nevarēšu tās izmantot visas dienas garumā, tāpēc novērtēju Huawei nova 9 ātro uzlādi vien 38 minūšu laikā. Telefona uzlādes laikā varu veltīt pusstundu nelielai atpūtai svaigā gaisā un pēc tam ķerties pie darba atpūtusies un neuztraukties par ierīces izlādēšanos,” skaidro Evelīna.

Ietilpīga atmiņa

Apvienojumā ar visu iepriekš minēto, viedtālrunim ir jābūt aprīkotam ar ietilpīgu atmiņu. Satura veidošana pieprasa daudz un dažādu fotogrāfiju un video failu uzglabāšanu, lai varētu ātri un ērti tiem piekļūt, nedomājot par atmiņas kapacitāti.

“Domāju tas ir svarīgi jebkuram šīs profesijas pārstāvim, jo nereti gatavojam saturu ierakstiem nākotnē, piemēram, ja es dodos atvaļinājumā uz ilgāku laiku, bet nevēlos pārtraukt komunikāciju ar saviem sekotājiem, es varu sagatavot jau bildes un video iepriekš, tādējādi publicējot tās izvēlētajā laikā. Reizēm arī vēlos publicēt kādu salīdzinājumu “toreiz un tagad”, tāpēc man ir svarīgi, ka viss manis veidotais saturs ir pieejams turpat manā tālrunī. Atmiņai ir arī jāpietiek dažādām rediģēšanas lietotnēm, kas ļauj man radoši apstrādāt dažādu saturu,” stāsta influencere.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Acīm tīkams izskats

Evelīna atzīst, ka viedtālruņa dizains ir būtisks, jo nereti bildes vai video uzņem pret spoguli, tāpēc ir svarīgi, ka atspulgā redzamais tālrunis izskatās labi, jo sekotāji pievērš uzmanību detaļām.

“Man īpaši nepatīk lietot viedtālruņu aizsargvāciņus, tāpēc man ir svarīgi, ka ierīces dizains ir unikāls, bez papildu aksesuāriem. Huawei nova 9 aizmugurējais korpuss saules gaismā skaisti zaigo, apvienojot zilo un violeto krāsu hologrāfiskā atstarojumā. Domāju, ka ikvienam ierīces dizains ir svarīgs aspekts, tāpēc šis tālrunis būs lielisks sabiedrotais un reizē arī acīm tīkams aksesuārs ikdienas gaitās,” izsakās satura veidotāja.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Huawei"