foto: Publicitātes
Kā izvēlēties spēļu konsoli?
Bizness un ekonomika
2021. gada 22. oktobris, 06:17

Kā izvēlēties spēļu konsoli?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mūsdienās viens no populārākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem ir dažādu video spēļu spēlēšana. Īpaši šī izklaide ir iecienīta lielākās un mazākās draugu kompānijās. Šobrīd veikalos ir pieejams ļoti plašs spēļu konsoļu klāsts, tāpēc izvēle nav visai vienkārša. Lai iegādātos savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošāko spēļu konsoli, jāņem vērā vairāki parametri. Raksta turpinājumā uzzināsiet sīkāk par dažādām spēļu konsolēm, tādējādi būs daudz vienkāršāk izdarīt izvēli.

Spēļu konsole Xbox One S

Šī spēļu konsole spēj nodrošināt satriecošu grafiku un garantē plūstošu spēli, kas ir ļoti svarīgi. Tāpat ar šīs spēļu konsoles palīdzību iespējams pavisam ātri palaist konkrēto spēli. Xbox One S būs piemērota visai ģimenei. Ar šo konsoli iespējama ne tikai spēļu spēlēšana, bet arī mūzikas klausīšanās, filmu un TV pārraižu skatīšanās. Tāpat Jūs varēsiet kontaktēties ar sev tuviem cilvēkiem, lietojot Skype programmu.

Viens no lielākajiem šīs spēļu konsoles plusiem ir tāds, ka ir iespējams ieslēgt pauzi spēles laikā un pēc kāda laika atsākt spēlēt tajā pašā vietā, kur tā tika apturēta. Šis ļoti noderēs situācijās, kad spēles laikā būs nepieciešamība izdarīt kādu steidzamu darbu.

Spēļu konsole Xbox Series X

Šī spēļu konsole tiek uzskatīta par ātrāko un jaudīgāko starp visām Xbox spēļu konsolēm. Xbox Series X spēj viegli apstrādāt lielu informācijas daudzumu, kā arī spēj lejupielādēt visas spēles ļoti ātrā laikā. Šai spēļu konsolei ir Quick Resume funkcija, kas sniedz iespēju ieslēgt vairākas spēles vienlaicīgi un pārslēgt tās, kad vien ir vēlēšanās.

Xbox Series X izceļas starp visām spēļu konsolēm pateicoties savam izmēram, taču neskatoties uz lielo izmēru, tā ir aprīkota ar ļoti labu dzesēšanas sistēmu, kas novērš pārkaršanas iespēju. Vēl jāpiemin, ka šī spēļu konsole darbojas ļoti klusi, tāpēc video spēļu spēlēšana būs vēl patīkamāka.  

Spēļu konsole Playstation PS4

PlayStation 4 spēļu konsolei ir neticami reālistiska grafika. Šādu grafiku var baudīt gan vienatnē spēlējot dažādas video spēles, gan arī kopā ar saviem draugiem. Šī spēļu konsole sniedz iespēju uzlikt uz pauzes ikvienu spēli un vēlāk to atkal atsākt spēlēt no tās pašas vietas. Tāpat paužu laikā konsole veiks vajadzīgos spēļu atjauninājumus un uzlādēs kontrolierus. Šī iespēja ir ļoti noderīga, jo spēj ietaupīt laiku un nav nepieciešams pārtraukt spēlēt, kamēr tiek veikti dažādi atjauninājumi.

PlayStation 4 ļauj pavisam ātri pārslēgties starp spēlētājiem un dažādām lietojumprogrammām. Ja Jūs esat ļoti drosmīgs video spēļu spēlētājs, tad šī konsole sniedz iespēju konkrētu spēli pārraidīt tiešraides veidā vietnē YouTube.

Spēļu konsole PlayStation 5

Sony PlayStation 5 ir izmēra ziņā lielākā konsole no visām Sony ražotajām konsolēm. Šī spēļu konsole darbojas novietota gan vertikālā, gan horizontālā stāvoklī. Pateicoties iebūvētajam SSD diskam, šī spēļu konsole darbojas zibenīgā ātrumā.

Viens no lielākajiem šīs spēļu konsoles plusiem ir tāds, ka tā atbalsta gandrīz visas iepriekšējo paaudžu spēles. Šīs konsoles kontrolieris nodrošina ļoti ērtu satvērienu, kas nav mazsvarīgi spēlējot spēles. Vēl šis kontrolieris nodrošina ļoti reālas sajūtas, piemēram, ja spēles laikā nāksies šaut vai braukt pie stūres.  

Spēļu konsole Nintendo Switch

Šī konsole sniedz ļoti labu mobilitāti un transformāciju. Piemēram, ja Jūs sāksiet spēlēt kādu video spēli uz mājas lielā televizora ekrāna, tad šo pašu spēli varēsiet turpināt uz pašas konsoles. Šāda iespēja būs ļoti noderīga tiem cilvēkiem, kuriem patīk spēlēt arī tad, ja atrodas ārpus mājas. Pati spēļu konsole ir salīdzinoši viegla, tāpēc to var ņemt līdzi arī savās ikdienas gaitās. LCD displejs nodrošina lielisku grafiku, tāpēc nav atšķirības, kur tiek spēlētas video spēles – mājās vai uz ielas.    

Kur iegādāties spēļu konsoles?

Mūsdienās spēļu konsoles var iegādāties arī internetā. Piemēram, interneta veikalā 220.lv atradīsiet ļoti plašu spēļu konsoļu klāstu. Katrai spēļu konsolei būs pievienots apraksts, kas ļaus vieglāk orientēties un izdarīt izvēli. Iegādājieties sev piemērotāko konsoli un izbaudiet visas priekšrocības, ko tā sniedz!

Raksts tapis sadarbībā ar 220.lv