foto: Publicitātes
Elizings – kredītu salīdzināšana. Kā modernās tehnoloģijas palīdz mums nepārmaksāt
Bizness un ekonomika
2021. gada 28. septembris, 16:14

Elizings – kredītu salīdzināšana. Kā modernās tehnoloģijas palīdz mums nepārmaksāt

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mūsdienās pieprasījums pēc kreditēšanas vajadzībām arvien pieaug. Cilvēki meklē kreditēšanas pakalpojumu iespējas internetā dažādu iemeslu dēļ, piemēram, nekustamo īpašumu, jauna auto iegādei vai mājokļa remontam, ārstniecības pakalpojumu apmaksai vai citu iemeslu dēļ. Ir labi zināms, ka ikvienam no mums ik pa laikam rodas neplānoti izdevumi. Neparedzēta situācija parasti cilvēkam izraisa stresa sajūtu, taču papildus satraukums var rasties arī no lielā kreditēšanas piedāvājuma klāsta.

Arī uzņēmumu attīstība mūsdienās vairs nav iedomājama bez ārējā finansējuma, un ierastākā uzņēmumu finansējumu forma ir kredīts. Taču kā lai atrod izdevīgāko risinājumu un kreditēšanas piedāvājumu no tik liela klāsta, kur katrs aizdevējs sola savus izdevīgākos procentus un nosacījumus?

Šim nolūkam lieliski kalpo informācijas tehnoloģiju uzņēmuma SIA "Elizings.lv" pakalpojums. "Elizings.lv" jau kopš 2015. gada saviem klientiem piedāvā iespēju salīdzināt vairāku kredītu piedāvājumus tikai pāris minūšu laikā. Šim mērķim ir nepieciešams aizpildīt tikai vienu pieteikuma veidlapu, un rezultātā tiek iegūts izdevīgākais kredīta piedāvājums no vairākiem populārākajiem aizdevējiem visā Latvijā, naudu vienkāršo saņemot savā kontā.

foto: Publicitātes

Elizings.lv piedāvā kredītu salīdzinājumu šādām vajadzībām:

  • kredīts auto iegādei;
  • kredīts mājokļa iegādei;
  • kredīts uzņēmumiem;
  • kredītu refinansēšanai u.c.

Kredītu salīdzināšanas platforma klientiem ļauj ietaupīt gan naudu, gan laiku un pasargā no lieka satraukuma. Lai izvēlētos izdevīgāko kredīta piedāvājumu, klientam vairs nav nepieciešamības apmeklēt vairākas kreditēšans iestādes, bet pietiek tikai ar viena pieteikuma aizpildīšanu.

"Elizings.lv" veiktajos aprēķinos ir secināts, ka aptuveni 25% no visiem klientiem interesējas par auto kredītu, 55 % – naudas kredītu iespējām un vidējā kredīta darījumu summa ir aptuveni 5200 eiro. Ir aprēķināts, ka, izmantojot SIA "Elizings.lv" pakalpojumus, vidējais klientu ietaupījums gadā ir aptuveni 7%.

foto: Publicitātes

Pateicoties mūsdienu tehnoloģiju iespējām, ar kurām ir iespēja pāris minūšu laikā apstrādāt visizdevīgāko kreditēšanas  piedāvājumu, nereti klientam izdodas ietaupīt pat vairākus tūkstošus eiro jaunas mašīnas vai mājokļa iegādes laikā, ko ļoti labi atspoguļo kopējā pārmaksa kredīta procentos.

Dažreiz klientu kredītu izvēles kļūdas auto vai mājokļa iegādei maksā ļoti dārgi, tāpēc "Elizings.lv" aicina ikvienu izmantot moderno tehnoloģiju iespējas, būt apdomīgākiem, taupīgākiem un izvēlēties zemākās procentu likmes un sev izdevīgākos cenu piedāvājumus, tādējādi ietaupot ne tikai savu laiku, bet arī naudu.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA "Elizings.lv".