Aicina uz klientu dienu projektā "Domino" Stendes ielā 5, Rīgā
Bizness un ekonomika
2015. gada 30. jūlijs, 16:01

Aicina uz klientu dienu projektā "Domino" Stendes ielā 5, Rīgā

Jauns.lv

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT Celtniecība" sestdien, 8. augustā no plkst. 11.00 līdz 16.00 aicina uz Klientu dienu jaunajā projektā „Domino”, Stendes ielā 5, Rīgā.

Visiem interesantiem būs iespēja apmeklēt jaunbūvēto namu un apskatīt pieejamos divu, trīs un četru istabu dzīvokļus (36,80 līdz 123,5 m2), kas tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Iedzīvotāju ērtībām projektā „Domino” ir izbūvēts lifts katrā kāpņu telpā, nodrošināta automašīnu novietošana pazemes un virszemes autostāvvietās, kā arī pieejamas apgaismotas noliktavu telpas nama pagrabstāvā. Nama apkārt esošā teritorija ir apzaļumota, iežogota un labiekārtota, kā arī tajā ierīkots moderns bērnu rotaļu laukums.  

Pasākuma laikā apmeklētāji varēs saņemt „ YIT Celtniecība ” speciālistu ieteikumus par dzīvokļa iegādi,  kā arī vadošo banku pārstāvju konsultācijas par hipotekārā kredīta saņemšanas iespējām.

Projekts “ Domino ” šobrīd ir vienīgā tikko pabeigtā jaunbūve Šampētera dzīvojamo māju rajonā. Šampēteris vēsturiski ir viens no pircēju iecienītākajiem rajoniem gan attīstītās infrastruktūras, gan arī sava ģeogrāfiskā novietojuma dēļ, jo tuvumā atrodas skolas, bērnudārzi, pilsētas sabiedriskais transports, kā arī iepirkšanās un atpūtas centrs.  

Jāatzīmē, ka līdz 1. septembrim 2 – 4 istabu dzīvokļi pieejami par īpašām cenām.

Regīna Zommere / Publicitātes foto