foto: REUTERS/SCANPIX
Apstiprinātas vēl divu "Burger King" restorānu atrašanās vietas
Bizness un ekonomika
2020. gada 12. oktobris, 12:02

Apstiprinātas vēl divu "Burger King" restorānu atrašanās vietas

Jauns.lv

"Tallink Grupp" ziņo, ka otrais "Burger King" restorāns Latvijā tiks atvērts Rīgā, Vienības gatvē 113, savukārt trešais restorāns tiks atvērts Audēju ielā 14, blakus tirdzniecības centram Galerija Centrs Rīgas vecpilsētā.

Restorānu Vienības gatvē paredzēts atvērt līdz 2020. gada beigām un restorānu Audēju ielā - 2021. gada pirmajā pusē. Kā zināms, "Tallink Grupp" jau 2020. gada pavasarī paziņoja par ieceri atvērt pirmo ātrās ēdināšanas ķēdes restorānu iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" 2020. gada beigās.

Komentējot abu restorānu atrašanās vietu izvēli, Katre Kevaska, "Tallink Grupp" krasta mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja, saka: "Esmu gandarīta, ka ir nodrošinātas jau trīs lieliskas restorānu atrašanās vietas Latvijā un drīzumā varēsim paziņot arī pirmo divu restorānu atvēršanas datumus, kas ieplānoti jau 2020. gadā. Šobrīd notiek aktīvs darbs pie restorānu iekārtošanas un aprīkošanas, kā arī procedūru izstrādes un personāla atlases veiksmīgai restorānu darbības uzsākšanai "Akropolē" un Vienības gatvē, vienlaikus ievērojot visus pašreizējos drošības noteikumus un pasākumus."

Restorānam Vienības gatvē ir liels potenciāls, pateicoties tā tuvai atrašanās vietai pie galvenā autoceļa starp Rīgu un Jelgavu, kā arī restorāna izvietojumam blakus tirdzniecības centram, norāda uzņēmumā. Paredzēts, ka šis restorāns būs arī pirmais "Burger King" Baltijā, kur tiks izveidota pirmā auto kase, papildus piedāvājot klientiem lielāku mobilitāti un iespēju baudīt pasaulē slavenos burgerus un citus garšīgus restorāna ēdienus, neizkāpjot no auto.

Savukārt restorāns Vecrīgā tiks atvērts nākamā gada pirmajā pusē, un tas saviem viesiem piedāvās iespēju baudīt ēdienus restorāna divos stāvos un vasaras sezonā arī uz āra terases.

"Esmu pārliecināta, ka visi trīs restorāni, kurus šobrīd esam iecerējuši atvērt Latvijā, gūs labu atsaucību un kļūs iecienīti, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju iepriecināt savus klientus ar slavenajiem - uz liesmas grilētajiem - burgeriem, kā arī iepazīstināt ar pārējo mūsu gardo ēdienkarti," piebilda Katre Kevaska.

Līdz ar trīs restorānu atvēršanu Latvijā tiks radītas aptuveni 100 jaunu darba vietu. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots atvērt vairāk kā 40 "Burger King" restorānu Baltijas valstīs ar vairāk kā 800 jaunām darba vietām.

Šī gada maijā un jūnijā tika atvērti jau četri "Burger King" restorāni Tallinā. Septembrī darbību uzsāka restorāns Tartu.

Kopumā līdz 2020. gada beigām ir plānots, ka Baltijā darbosies 8 restorāni: pieci restorāni Igaunijā, divi Latvijā un viens Lietuvā.