foto: Publicitātes foto
"Lux Express" ievieš paaugstināta komforta autobusus maršrutos Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa
Tūrisms
2020. gada 3. septembris, 13:24

"Lux Express" ievieš paaugstināta komforta autobusus maršrutos Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa

Jauns.lv

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" papildinājis maršrutus Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa ar paaugstināta komforta autobusiem.

“Neskatoties uz Covid–19 radītājām sekām, mēs turpinām aktīvi darboties un rūpēties ne vien par mūsu pasažieru un autobusu vadītāju drošību autobusos, bet arī par mūsu pasažieru ērtībām. Līdz ar to esam papildinājuši mūsu maršrutus Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa ar paaugstināta komforta autobusiem,” saka "Lux Express" starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels.

foto: Publicitātes foto

Viņš piebilst, ka pašreiz, lai arī ir vērojams pārvadāto pasažieru skaita kritums salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tomēr Baltijas valstu tirgus ir tas, kur redzama stabilitāte.

Paaugstināta komforta autobusos ir mazāk vietu nekā ierastajos, kas kursē šajos maršrutos, tomēr visas sēdvietas ir ar lielāku komfortu, atzīmē R. Remmels.

foto: Publicitātes foto

Paaugstināta komforta autobusi kursēs katru dienu - no Tallinas uz Rīgu katru dienu plkst. 10:00 (izņemot trešdienas), no Rīgas uz Tallinu katru dienu plkst. 15:00 (izņemot ceturtdienas). Savukārt no Viļņas uz Rīgu katru dienu plkst. 10:00 (izņemot ceturtdienas) un no Rīgas uz Viļņu katru dienu plkst. 15:00 (izņemot ceturtdienas). Izņēmumi ir saistīti ar autobusu apkopi.

"Lux Express" ir ieviesis četras lietas, lai paaugstinātu drošību katrā autobusā. Autobusos nolikts roku dezinfekcijas līdzeklis pie priekšējām un vidējām durvīm, ir ieviesta jauna sēdvietu klase "dubultais krēsls", ko pasažieri var iegūt, samaksājot 1,5 biļetes cenu. Turklāt visi "Lux Express" autobusi pēc katra brauciena tiek tīrīti, bet pasažieriem katrā autobusā ir pieejamas sejas aizsargmaskas, kuras var palūgt autobusa vadītājam un izmantot nepieciešamības gadījumā.

foto: Publicitātes foto

"Lux Express Latvia" pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam "Lux Express Estonia".