Te ir darbs - jaunas iespējas pakalpojumu sniedzējiem!
Bizness un ekonomika
2018. gada 13. decembris, 11:35

Te ir darbs - jaunas iespējas pakalpojumu sniedzējiem!

Jauns.lv

Mūsdienīgā straujā pasaulē klienti kļuva ļoti izvēlīgi un prasa taustāmas garantijas - ar skaistiem reklāmas solījumiem jau nepietiek. Patlaban cilvēki tic reāliem darbiem, reitingiem un atsauksmēm.

Tieši tāpēc šodien ir tik populāras pakalpojumu pasūtījumu sistēmas, balstītas uz reitinga atzīmēm un atsauksmēm, tādas kā Booking.com,  Tripadvisor vai Taxify.  

Tieši šāda iespēja pastāv tagad arī pakalpojumiem pie mums, Latvijā! Iepazīstiet, pakalpojumu agregātors GetaPro - jauns veids kā jebkuram no studenta līdz uzņēmumam atrast jaunus pasūtītājus, bez lieliem ieguldījumiem reklāmā.

Pakalpojumu agregātors GetaPro izmanto šo pašu reitinga principu: potenciālie pasūtītāji atstāj pieprasījumus izpildītājiem GetaPro portālā, un kad darbs ir pabeigts, novērtē speciālista darbu ar atsauksmi par kvalitāti.

GetaPro maina pakalpojumu tirgu Latvijā un dod iespēju ne tikai pasūtītajiem atrast uzticamus speciālistus pēc atsauksmēm, bet arī izpildītajiem atrast pasūtījumus un izvēlēties tos, kurus viņiem ērti un izdevīgi izpildīt – no maziem sadzīves pakalpojumiem līdz lieliem remonta vai celtniecības projektiem.
Par šāda pakalpojuma pieprasījumu un popularitāti labāk stāstā statistika.

“Pēdējā pusgada laikā pasūtījumu skaits mūsu portālā trīskāršojies, tagad tur ir ap 2200 aktīvajiem pieprasījumiem”, - stāsta projekta dibinātāji Jurijs un Aleksejs - “tas pierada, ka projekts tiešam ir ļoti gaidīts un pieprasīts. Apmeklējumu skaits pēdējo 5 mēnešu laikā palielinājies vairāk nekā 100% un pēdējā mēnesī bija ap 15 tūkst. cilvēku. Pēdējā laikā pie mums bija piereģistrējušies ap 350 jauno izpildītāju, pavisam tie jau ir aptuveni 800 – pakalpojumu klāsts mums ir gana plašs”.

Portālā GetaPro pašlaik ir ap 150 sadzīves un profesionālajiem pakalpojumiem: no mēbeles montāžas, elektriķa vai santehniķa pakalpojumiem līdz dzīvokļa remontam vai māju celtniecības projektiem. “Mēs visu laiku novērtējam pieprasījumus un papildinām pakalpojumu sarakstu”, - piebilda Jurijs - “lielākais pieprasījums, protams, dzīvokļu remontam un celtniecības darbiem, populārs arī sadzīves remonts, dizaineru konsultācijas un foto pakalpojumi”.

Portāls dod iespējas jebkuram - students var piestrādāt ar kurjeru, palīdzēt kādam samontēt mēbeles vai notīrīt sniegu. Tapāt, mazā vai vidējā biznesa uzņēmumiem   ir iespēja atrast šeit daudzus remonta, dizaina vai celtniecības pasūtījumus.

Kā strādā GetaPro?

«Kļūt par izpildītāju getapro.lv ir diezgan vienkārši”, - stāstā dibinātāji,- ”tā bija galvenā projekta ideja”.

Tiešam, nepieciešams vien piereģistrēties portālā, aizpildīt datus par sevi un atzīmēt sniegtos pakalpojumus. Norādot ģeogrāfisko lokāciju, kur izpildītājs gatavs veikt darbus un pasūtījumu cenu diapazonu, saņemsiet tikai tos pieprasījumus, kas atbilst jūsu kritērijiem.  “Ja izpildītājam ir rekomendācijas vai atsauksmes sociālajos tīklos, esam gatavi pārnest līdz desmit no tiem GetaPro vietnē, protams, pārbaudot to autentiskumu”, - piebilda Aleksejs.

Tālāk, saņemot paziņojumus savā e-pastā par jaunajiem pieprasījumiem, izpildītājs novērtē un izvēlās kādiem pieprasījumiem sniegt savu piedāvājumu, kādiem nē. Ērti, vai nē? Paliek tikai piebilst, ka serviss ir pilnīgi bezmaksas. Nebūs jāmaksā ne par reģistrāciju, ne par pievienotām bildēm un informāciju.

GetaPro dibinātāji ir pārliecināti, ka projektu gaida ļoti veiksmīga nākotne: “Jau tagad klienti saprot, ka reitings ir visefektīvākais kvalitātes garantijas veids. To  pierāda gan pasaulē pazīstamo brendu pieredze, gan arī mūsu projekta strauja attīstība. Mēs sagaidām, ka tuvākajā nākotnē pakalpojumu tirgus mainīsies - servisi un platformas pāries uz reitinga un atsauksmju sistēmām. Tendence jau neapstādināma, un rādot getapro.lv, jau tagad gribam veidot šo nākotni Latvijas pakalpojumu tirgū.

Tas speciālists, kurš agrāk sāks veidot pozitīvo reitingu getapro.lv portālā, nākotnē varēs vieglāk atrast izdevīgākus darbus. To jau novērtējuši speciālisti, kas meklē un atrod klientus izmantojot GetaPro.

Reklāmas raksts sadarbībā ar getapro.lv.