Bizness un ekonomika
2017. gada 2. janvāris, 16:08

Apbalvoti iedvesmojošākie latviešu zīmoli. FOTO

Jauns.lv

Kanāla RīgaTV 24 raidījums "Tete-a-Tete ar Rīgu", kuru vada ētera personība Lelde Lietaviete, noslēdzot sezonu apbalvojis progresīvākos, inovatīvākos un iedvesmojošākos latviešu zīmolu autorus.

Pasākums

"Tete-a-Tete ar Rīgu GADA ZĪMOLS 2016"

norisinājās atjaunotajā

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

, pulcējot 20 talantīgus jaunos uzņēmējus. Gada garumā, katrs no nominantiem bija viesojies raidījumā, daloties piredzē ar savu iedvesmas un izdošanās stāstu.

Gada veikumu vērtēja 7 jomas profesionāļi, starp kuriem bija modes mākslinieks Bruno Birmanis, dizainere Indra Salceviča, modes konceptveikala "Taste Latvia" vadītāja Dita Danosa un DMDM departamenta vadītāja Inese Baranovska.

Par veiksmīgākajiem zīmoliem šogad atzīti :

Elīna Dobele (Apavu dizains)

Art Jam (Apģērbu dizains)

Draugs alfabēts (Dizains bērniem)

Room88. (Rotu dizains)

Peša Customs (Dizains)

Bee in (Gada inovācija)

Baart (Gada iedvesma)

Karma Sock (Gada progress)

Pasākuma viesus ar skaistiem priekšnesumiem priecēja šarmantā dziedātāja Kristīne Prauliņa, grupas "Flame&The Rolltones" solists Atis Zviedris, saksafonists Jānis Reselis un ģitārspēles virtuozs Dmitrijs Tarasovs. Toties par gardām uzkodām ar īpaši māksliniecisku noformējumu bija parūpējies Mesty Gourment.

Raidījuma vadītāja

Lelde Lietaviete

izteica lielu gandarījumu par zīmolu uzcītību un neatlaidību: "Latvija ir valsts, kurā ir daudz kreatīvu un iniciatīvām bagātu cilvēku un man ir bijis tas prieks un gods iepazīstināt skatītājus ar vietējo uzņēmēju un pašmāju zīmolu iedvesmas stāstiem. Šo cilvēku neatlaidīgais gars un vēlme darīt ir apbrīnojama, es pat atļautos teikt, ka šie jaunie uzņēmēji, kuri meklē risinājumus pavisam ikdienišķās lietās un izmanto plašo izvēļu laikmetu sev par labu ir paraugs citiem."

Raidījuma "Tete-a-Tete ar Rīgu" jaunā sezona atsāksies 14.01. plkst. 22:00, ar atkārtojumu 15.01. plkst. 19:00 un 23:00.


Karlīna Timofejeva / Foto: Rudīte Stiebre