Informācijas noplūde rāda, kāds izskatīsies astotais iPhone
Ekrānus "Apple" pērk no sava konkurenta "Samsung".
Auto un tehnoloģijas
2017. gada 4. aprīlis, 22:42

Informācijas noplūde rāda, kāds izskatīsies astotais iPhone

Kasjauns.lv

Kompānijas "Apple" ikoniskais produkts "iPhone" drīzumā piedāvās telefeonu astoto versiju, proti, "iPhone 8". Tam solās būt daudz dažadu labumu un jauninājumu, salīdzinot ar vecākajām tālruņu versijām.

"Tas lidos pa plauktiem," par gaidāmo tālruni teic kāds anonīms avots no pašas "Apple" kompānijas. Ar to domāts: šis jaunais iPhone 8 gāzīs riņķī visu tirgu, vēsta ārvalstu mediji.

Cik tā ir patiesība un cik vienkārši klasika mārketinga paņēmiens, lai uzkurinātu cilvēkus, rādīs laiks. Tagad zināms, ka "ābolīši" strādā vaiga sviedros, lai nākamo iPhone pasniegtu kā līdz šim neredzētu konfekti - gluži vai perfektu viedtālruni.

Prognožu attēls.

Kas tajā būs citādāks? Pirmkārt, baumo, ka astotajam aifonam būšot nedaudz izliekts korpuss, kas atgādina klasiskā telefona klausules iezīmes. Otrkārt, "Apple" pasūtījis 70 miljonus OLED paneļus no "Samsung" - sava sīvākā konkurenta tirgū, vēsta "Mail Online". Treškārt, uzlāde būšot bezvadu. Ceturtkārt, telefons solās būt ūdensizturīgs.

foto: © Apple
Jau drīzumā "Apple" fanus priecēs jaunais modelis. Ziņas par tā parametriem gan vēl ir baumu līmenī.

Pagaidām, saprotams, pati kompānija nav publiskojusi jaunākā modeļa foto; internetā tos dizainē lielākoties mākslinieki, kuri centušies iedzīvināt bildē to, ko dzirdzējuši no baumām par topošo iPhone 8. 

Tam pamatā ir informācijas noplūde, proti, kāds profesionālis no Āzijas iepazinies ar plānoto dizainu, bet tas savukārt sakritis ar to informāciju, ko viņam piegādājis avots "Samsung'ā", no kura "Apple" pērk ekrānus. 

"Apple" plāno laist klajā trīs versijas viedtālrunim "iPhone 8", un visdārgākais būšot tas ar izliekto ekrānu, vēstī avoti.