Kriss de Burgs ar meitu un grupa Yello iemēģina jauno Volkswagen Golf
Kriss de Burgs ar meitu Rozannu kopbildē apliecina, ka Golf VII piemērots jebkuram dzimumam, jebkurai profesijai un jebkurai miesasbūvei...
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 8. oktobris, 14:06

Kriss de Burgs ar meitu un grupa Yello iemēģina jauno Volkswagen Golf

Jauns.lv

Ja gribi pārdot gluži parastus cīsiņus par labu cenu, tie jāiesaiņo apzeltītā kārbiņā un turpmāk visi tos pirks kā ekskluzīvus cīsiņus priekš izredzētajiem! Nekā personīga – tikai mārketings!

Gribas domāt, ka miljoniem cilvēku plašajā pasaulē jau tā ir intereses pārņemti, gaidot jauno Volkswagen Golf. Teorētiski jau tautas automobiļa demokrātiskās klases auto sagaidīts Parīzes automobiļu izstādē.

No 29. septembra līdz pat 24. oktobrim Sardīnijā Volkswagen uzrīkojis Golf VII pasaules mēroga testa braucienus, kur to izmēģināt varēs žurnālisti. Taču, lai pievērstu jaunajam Golf palielinātu uzmanību, ar žurnālistiem vien ir par maz. Aizvadītajā piektdienā Sardīnijas salā ieradās pasaulē labi zināmais mūziķis Kriss de Burgs (Chris de Burgh) ar savu divdesmit astoņus gadus veco meitu, modeli Rozannu Deivisoni (Rosanna Davison). Viņi ieradās izmēģināt jauno Golf paaudzi un publiski izteikt savas domas.

Kriss de Burgs pēc pirmā testa brauciena bija sajūsmā! Viņš pavēstija, ka pārvietojies ar Volkswagen markas automobiļiem desmitiem gadu no vietas. Pārsvarā tie bijuši multiveni, kuros muzikants ceļojis turneju laikā. Lai arī Golf nav multivens un turnejām nav gluži piemērots, Kriss de Burgs apliecināja, ka šis auto viņam ļoti simpatizējot.

Jāpiebilst, ka 8. oktobrī klajā nāk Krisa de Burga jaunais albums “Mājas” (Home), kurā iekļautas 14 mākslinieka paša rakstītas dziesmas. Īru dziedātājs savā mūžā pārdevis 50 miljonu skaņu plašu, taču jaunā albuma prezentācijas turnejā atkal dosies ar Volkswagen un nevis kādu ekskluzīvu limuzīnu.

Viņa meita Rozanna pēc testa brauciena paziņojusi, ka jaunais Golf izskatoties ļoti gudrs un stilīgs. Spēcīgs arguments par labu Golf no 2003. gada pasaules skaistules titula ieguvējas un dažādu vīriešu žurnālu vāku modeles!

Testa braucienus ar Golf VII veiks prāvs bariņš dažāda kalibra vācu un šveiciešu mākslinieku un TV dīvu, kuri mūsu publikai neko daudz neizsaka. Zināms vien tas, ka testa braucieni ar septītās paaudzes “golfiņu” ieplānoti arī leģendārajai grupai Yello, kuru ierakstus ar varam klausīties jau ilgu laiku.

Atceroties to, ka savulaik pirmie, otrie un pat trešie golfiņi bija pamanāmi ar Pink Floyd, Rolling Stones un citu vokāli instrumentālu ansambļu nosaukumiem uz sāniem, iespējams, ka drīz ieraudzīsim arī Yello specversiju.

Gints Gavers, Foto: VW media group