Verka Serdjučka brauks ar Fredija Merkūrija Rolls-Royce. FOTO. VIDEO
Nav saglabājušies daudz Queen solista Rolls-Royce fotoattēlu. Jādomā, ka tagad tie uzradīsies no jauna līdz ar jauno saimnieku.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 16. janvāris, 16:14

Verka Serdjučka brauks ar Fredija Merkūrija Rolls-Royce. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Rolls-Royce, kas savulaik piederēja leģendārajam un neaizmirstamajam grupas Queen solistam Fredijam Merkūrijam, nonācis izsolē. Tagad ar to vizināsies cita zvaigzne. Nu vismaz citādāka noteikti.

Ar šo Rolls-Royce Fredijs pārvietojās līdz pat savai nāves dienai 1991. gada novembrī. Visus šos gadus antīkais un unikālais automobilis stāvējis dīkā un ne reizi nav iedarbināts. Tagad Fredija māsa to atdevusi izsoļu namam, kur aizvadītajā sestdienā to pārdeva. Birmingemas izsoles rīkotāji zina stāstīt, ka automobiļa cimdu nodalījumā vēl saglabājušās salvetes, kuras lietojis Fredijs Merkurijs.

Zem āmura Queen solista limuzīns nonāca ar sākuma cenu 12 000 sterliņu mārciņas, taču izsolīts tas tika par septiņdesmit četriem tūkstošiem, kas mūsu naudā ir aptuveni 63 300 lati.

Par laimīgo Fredija Merkūrija Rolls-Royce īpašnieku kļuvis zināmās aprindās iecienītais Ukrainas komiķis Andrejs Daņilko, kurš izvēlējies uz skatuves pārstāvēt pretējo dzimumu zem nosaukuma Verka Serdjučka.

Zinātāji stāsta, ka auto vēl arvien atrodas Birmingemā un nav nojausmas, kad tas tiks pārtransportēts uz Serdjučkas etnisko dzimteni – Kijevu. Nav zināms arī tas, ko Andrejs Daņilko ar šo spēkratu darīs. Viņa sabiedrisko attiecību menedžere vienīgi darījusi zināmu, ka krievu un ukraiņu iemīļotā zvaigzne noteikti uzrīkos automobiļa apskati saviem faniem līdz, ko tas būs iespējams.

Video: Auto redzams “We Will Rock You” klipā

Gints Gavers, Foto: AFP/LETA, Lauris Nagliņš/LETA, Bulls Press