Draugs, tavs galaktiskais "Galaxy S3" ir vakardiena! FOTO
Protams, nosūtīt mammai virtuālu buču un vakar pirms ballītes uzņemtu fotogrāfiju ir daudz parocīgāk kā saņemt pelnītu brāzienu klātienē un nodemonstrēt “veselīgo sejaskrāsu” uzreiz pēc “tusiņa”!
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 15. marts, 14:14

Draugs, tavs galaktiskais "Galaxy S3" ir vakardiena! FOTO

Jauns.lv

Vakarnakt Ņujorkā notikusī Samsung Electronics rīkotā “Galaxy S4” prezentācija vienlaikus padarīja miljoniem cilvēku laimīgus un tik pat daudz nelaimīgus.

Laimīgi ir tie, kas tieši tagad grasijās iegādāties jaunu viedtālruni. Nelaimīgie, kas to jau izdarījuši pēdējā gada laikā un nu kautrīgi varēs slēpt savu “veco” telefonu dziļā jakas iekškabatā.

Vēl viena iespēja attālināties vienam no otra, jo katras nākamās paaudzes modernās tehnoloģijas nodrošina arvien lielāku pašapmierināšanās funkciju klāstu – dažāda veida saziņa, izklaide, bizness, bērnu audzināšana, sirmgalvju pieskatīšana. Nekādas vajadzības pēc “dzīvajiem” kontaktiem, ja jums ir moderns viedtālrunis.

Jaunais viedtālrunis Samsung GALAXY S 4 ir kā radīts mūsdienu dinamiskajam dzīvesveidam – cilvēkiem, kuri nemitīgi atrodas kustībā, labprāt dalās ar redzēto un dzirdēto, bieži sazinās ar draugiem un tuviniekiem, un pēc produktīvas darba dienas novērtē kvalitatīvas izklaides un atpūtas iespējas.

Samsung GALAXY S 4 ir niansēti izstrādāts korpusa dizains – lielāks ekrāns un baterija, kā arī īpaši smalka displeja apmalīte. Samsung GALAXY S 4 ir 7,9 mm biezs un sver tikai 130 g. Jaunais viedtālrunis ir plānāks, tomēr vienlaikus izturīgāks, ļaujot baudīt vēl plašāku saturu un iespējas nekā līdz šim. Sākotnēji tālrunis būs pieejams divos toņos – dūmakaini melnā un sarmas baltā, bet vēlāk pieejamo krāsu izvēle tiks paplašināta.

“Radot GALAXY S 4, Samsung domāja par to, kā vēl iespējams papildināt mūsdienu dzīvesveidu,” sacīja Samsung Electronics IT un Mobilās komunikācijas nodaļas prezidents J.K. Šins (JK Shin). “Ikviena GALAXY S 4 inovatīvā funkcija ir radīta, balstoties uz patērētāju atsauksmēm un vajadzībām visā pasaulē. Turpinot veiksmīgo GALAXY S viedtālruņu sēriju, šis modelis ir vēl viens lielisks piemērs cilvēku iedvesmotai inovācijai. Mēs nenogurstoši izstrādāsim un īstenosim arvien jaunas inovācijas, lai turpinātu iedvesmot cilvēci jauniem sasniegumiem un idejām.”

Latvijā jaunais tālrunis būs pieejams gada otrajā ceturksnī, un tā aptuvenā cena būs 500 latu.

Kasjauns.lv, Foto: Samsung publicitātes foto