„Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” piedāvā konkursu „Pazīsti pavāru?”
Šomēnes tiks paziņoti 50 labākie restorāni Latvijā, kurus, vērtējot pēc speciāli izstrādātiem kvalitātes kritērijiem, noteiks restorānu nozares eksperti un speciāli izveidota žūrija. Šāds Latvijas labāko restorānu saraksts tiek veidots pirmo reizi un tam dots atbilstošs nosaukums - „Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013”.
„Mūsu galvenais uzdevums ir apzināt labākos restorānus Latvijā, turklāt, lai kliedētu mītu, ka labākie restorāni atrodas tikai Rīgā, būtisku uzmanību veltīsim arī reģionu restorāniem. Esam gandarīti, ka, pateicoties ģenerālsponsora gardēžu saldējuma “Ekselence”, kā arī sponsoru “Arkolat” un “Dansukker” atbalstam, kopīgi varam izveidot neatkarīgu un objektīvu ekspertu vērtējumu par labākajiem restorāniem Latvijā,” stāsta projekta iniciators Normunds Norenbergs.
Restorānu vērtēšanā tiek iesaistīti restorānu nozares profesionāļi, gardēži un žurnālisti. Paralēli profesionāļu vērtējumam izveidota arī neatkarīga restorānu ekspertu žūrija, kura apsekos restorānus un galīgais vietu sadalījums tiks noskaidrots, ņemot vērā gan profesionāļu, gan žūrijas vērtējumus.
No 3. līdz 7. jūnijam piedalies konkursā un atbildi, kuros restorānos strādā desmit dažādi Latvijas pavāri un laimē vakariņas divatā! Ja atbildēsi arī uz kādu no papildjautājumiem, piedalīsies balvu papildizlozē.
Kas Tev jādara?
Atbildi pareizi Kuros restorānos strādā šie pavāri? Iesūti savas pareizās atbildes uz e-pasta adresi konkurss@kasjauns.lv no 3. līdz 7. jūnijam un 1 pareizo atbilžu autors tiks pie vakariņām divatā kādā no Rīgas restorāniem.
Papildjautājumu balvas:
Ekselence – kaste ar dubultajiem ķiršu vai karameļu saldējumiem
Dansukker – dažādu cukuru izlase no Dansukker
Arkolat – Chef & Sommeilier glāžu komplekts 6 personām
1.Māris Astičs
2. Ingmārs Ladigs
3. Arleta Tūrmane
4. Ēriks Dreibants
5. Tomass Godiņš
6. Sandis Bružas
7. Valters Lācis
8. Māris Jansons
9. Inguss Felmanis
10. Havjers Garsija
Jautājums: Kādus riekstus izmanto Ekselence saldējumos?
Cukurbietes ir vispiemērotākā kultūra cukura ražošanai mērenājā klimata joslā. Cik daudz cukura satur cukurbietes?
Jautājums: Kas ir “Arkolat” simbols?
Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto