Krāšņa izstāde Rīgas sirds viducī - Latvijā ražotu preču veikals "PopUp Store"
Bizness un ekonomika
2013. gada 6. jūnijs, 17:33

Krāšņa izstāde Rīgas sirds viducī - Latvijā ražotu preču veikals "PopUp Store"

Jauns.lv

7.jūnijā Galleria Riga Dzirnavu ielā tiks atvērts Latvijā ražotu preču veikals. Tā vadītāja ir Līva Jaunozola – neparasta personība ar neparastu skatu uz dzīvi.

Tāpat kā Rīga nekad nebūs gatava, arī es augu un mainos. Uzaicinājumu atvērt veikalu tirdzniecības centrā Galleria Riga es uztvēru kā jaunu pavērsienu, jaunu mācību priekšmetu. Ikviena veikala rota ir tā apmeklētāji. Katrs ar savu redzējumu, stila izjūtu un gaumi. Katrs ar savu viedokli par to, kad, kur un kāpēc ir vērts iet iepirkties.

Man ir prieks, ka mēs sākam atdzīvoties, cilvēki sākuši domāt ar galvu, kļuvuši kreatīvāki. Tas, ka mēs Latvijā ražotos produktus un preces varam nopozicionēt savādāk, man ir liels izaicinājums.

Par savu veikalu es varu teikt, ka tas ir kaut kas vairāk par veikalu. Tā ir krāšņa izstāde Rīgas sirds viducī. Domāju, ka nekur Latvijā cilvēki nebūs redzējuši pašmāju ražotāju produkciju tik koncentrētā veidā vienkopus.

Es nevados pēc biznesa teorijām un plāniem. Man patīk sekot izjūtām. Pati veidoju interjeru, pati satiekos ar māksliniekiem un ražotājiem, pati izvēlos preci. Svarīga ir izdoma un kvalitāte, bet pats svarīgākais ir iegūt pircēju uzticību. Ir veikali, uz kuriem cilvēki iet iepirkties, un ir veikali, uz kuriem iet, lai baudītu. Ko? Dzīvi, krāsas, smaržas, radošumu. Mans veikals ir maziņš piedzīvojums.

Man gribas nojaukt sterilā un pieņemtā robežas. Radīt citādākas sajūtas. Varbūt tirdzniecības centrā to ir grūtāk uzburt, bet, ja patīk izaicinājumi, nekas nav neiespējams. Mēs nebalstāmies uz nejaušību, mūsu klienti zina, uz ko viņi nāk.

Kam es ieteiktu pievērst uzmanību un nepaiet garām savā veikalā? Vispirms jau tās ir Gintas Sičevas darinātās ādas rotas – unikāli mākslas darbi, kuriem šobrīd daudz pielūdzēju Japānā. Starp bestselleriem nedrīkst nepieminēt aksesuārus kungiem – koka tauriņus, kuru izskats liek aizdomāties, kā kaut ko tādu var izveidot no koka plāksnes. Trešais brīnums ir Elīnas Zušas auskari un kuloni, kuros aplūkojams herbārijs no Latvijas dabas. Mākslinieces kolekcija saucas „Mazā galaktika”, un varat nešaubīties – tāda tā arī ir! Burvīgi burzītas un pītas krūzītes no Piebalgas porcelāna trauku piedāvājuma, nomierinošas lavandas acu maskas un ziepes ar dzintara putekļiem, kuri kalpo par skrubi. Filca somiņas un somas, linu izstrādājumi, ekokosmētika un ekosveces, oriģināli bikšturi un zeķītes, bižutērija, adījumi un modernizēti suvenīri, retro un melnbaltās bildes. No tautastērpu atgriezumiem darinātas brošas. Arī zāļu tējas un šokolādes gardumi, dzērveņu konfekšu asorti ar piecpadsmit garšām, rieksti un sēklas medū, pat saldā dzintara gabaliņi. Vārdu sakot, dažādi Latvijas dārgumi – gan ēdami, gan aplūkojami, gan nopērkami. Ja vēl nezināt, kā darbojas šoko pasts – arī to jums veikalā pastāstīs.

Visums ir bezgalīgs. Cilvēka izdoma arī ir bezgalīga. To pierāda Latvijas ražotāji, dažādu arodu meistari un mākslinieki. Lai par to pārliecinātos, nav jādodas tālu. Galleria Riga pirmajā stāvā jūs gaidīs jaunatvērtais veikals – skaists piedzīvojums un pārsteidzoša izstāde vienlaikus.

Uz tikšanos Galleria Riga! No 13.līdz 16.jūnijam apmeklētāji šeit piedzīvos arī vienu no nedaudzajām trīcēm, kas ir patīkama – CENUTRĪCI. Tā būs īstermiņa izpārdošanas kampaņa ar patīkamu pēcgaršu. Izbaudiet!

Jā, un neizmirstiet iegriezties Latvijā ražoto preču veikalā Jāņu priekšvakarā – vienreizējs piedzīvojums garantēts!

www.twitter.com/christmas_popup

https://www.facebook.com/pages/Christmas-Popup-Store/318006634891436?fref=ts

www.galleriariga.lv

http://twitter.com/galleriariga

http://www.draugiem.lv/galeria/

http://www.facebook.com/GalleriaRiga

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar GalleriaRiga/Publicitātes foto