Pašam savs NLO par 100 000 dolāru. VIDEO
Kartupeļu maisus no laukiem ar šādu auto gluži neatvedīsi, bet pelēko prakstisko automobiļu īpatsvaru tāds atsvaidzina lieliski.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 22. septembris, 15:19

Pašam savs NLO par 100 000 dolāru. VIDEO

Jauns.lv

Slavenajā Ebay interneta vietnē, līdzīgi kā mūsu “Latgalītē”, var atrast pilnīgi visu, ko sirds kāro. Pat NLO par saprātīgu cenu.

Maiks Veters no Apvienotajiem Arābu Emirātiem kādu laiku nebija ne dzirdams, ne redzams. Taču nu beidzot atkal interneta tirgus placī Ebay pieejams NLO Extra Terrestrial Vehicle. Šis sauszemes transporta līdzeklis tiek pārdots par 100 000 dolāru. Tajā pukst 2,2 litru benzīna sirds ar 270 zirgspēku jaudu, un nezināmā lidojošā objekta noskrējiens ir  nieka 31 tūkstotis kilometru.

Maiks Veters sev uzmanību pievērsa vēl 2009. gadā, kad uzbūvēja savu pirmo “marsiešu kuģi”, kur par pamatu kalpoja parasts Chevrolet Aveo. Toreiz puisis par savu transporta līdzekli gribēja tikai 85 000 dolāru.

Ja rūpīgi palasa puiša sludinājumu Ebay, tad kļūst skaidrs, ka viņš ir gatavs jebkuru sērijveida automobili pārvērst zinātniskā fantastikā un apmaiņā pret 100 000 dolāru nodot to jūsu rīcībā.

Spriežot pēc video redzamajiem kadriem, citviet pasaulē šādus dīvainus spēkratus piereģistrēt un izmantot satiksmē nav problēmu. Latvijas birokrātija ir daudz attīstītāka, tāpēc pie mums Vetera darinājumus labāk pat necensties iegādāties.

Video: Extra Terrestrial Vehicle darbībā

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no Ebay