Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Igaunijas pirmās lēdijas savaldzinātājs nomaina Evelīnu pret bārdāmu
Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa joprojām neveiklā situācijā. Vispirms viņa ar francūzi Vinsentu piekrāpusi savu vīru, bet tagad Vinsents, izmantodams, Evelīnas prombūtni Amerikā, Tallinas restorānā izklaidējies ar bārdāmām.
Pasaulē

Igaunijas pirmās lēdijas savaldzinātājs nomaina Evelīnu pret bārdāmu

Jauns.lv

Igaunijas pirmās lēdijas Evelīnas Ilvesas rotaļu puisēns Vinsents Arenega nav uzticīgs vienai dāmai un tagad Ilvesas kundzi nomainījis pret kādu bārdāmu. Viņš pēc kārtējās nakts izklaides no Tallinas kluba „Hollywood” devies projām ar kādu bārdāmu.

Igaunijas pirmās lēdijas savaldzinātājs nomaina Ev...

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka pagājušajā mēnesī Igaunijā izvērtās pamatīgs seksa skandāls – 46 gadu vecā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kundze Evelīna kafejnīcā „Komeet” tika pieķerta skūpstāmies ar 28 gados veco Tallinā strādājošo reklāmistu Vinsentu Arenagu. Pēc skandāla Evelīna Ilvesa kopā ar meitu Kadri Keju aizbrauca uz Ameriku, bet Arenaga palika Igaunijā.

Kamēr Evelīna Ilvesa Ņujorkā aplūkoja Brīvības statuju, viņas savaldzinātājs Tallinā izklaidējās uz nebēdu. Tallinas izdevums „Ohtuleht” vēsta, ka augusta beigās Arenaga atpūties vietējā restorānā „Hollywood” un pēc nakts izklaidēm devies mājās ar kādu bāra dejotāju. „Vinsentam nauda nebija problēma, viņš dāsni visām meitenēm uzsauca kokteiļus,” raksta igauņu portāls elu24.ee. Jau iepriekš igauņu plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka Arenaga nav monogāms – viņš ir īsts meitu ģēģeris, kurš iepazīšanās sludinājumus salicis vairākās interneta vietnēs.

Evelīna Ilvesa ASV pavadījusi tikai pāris dienas, kur viņa manīta kopā ar vietējiem igauņiem. Igaunijas pirmā lēdija Tallinā atgriezās augusta pēdējā dienā, lai viņas meita Kadri Keja pagūtu uz pirmo skolas dienu.

Par to, ka Ilvesu ģimenē valda krīze, netieši liecina arī ASV prezidenta Baraka Obamas vizīte Tallinā pagājušajā nedēļā, uz kuru viņš ieradās bez amerikāņu pirmās lēdijas Mišelas. Iepriekšējā prezidentu divpusējā tikšanās reizē pirms diviem gadiem Vašingtonā abi prezidenti gan bija kopā ar savām sievām. Šoreiz izpalika neērta diplomātiska situācija, kad pēc etiķetes abiem prezidentiem vajadzētu būt kopā ar savām kundzēm.

Pati Evelīna Ilvesa sabiedrībā parādās salīdzinoši maz. Iepriekš gan viņai patika gozēties uzmanības centrā. Kamēr Igaunijā viesojās ASV prezidents viņa bija devusies sēņot, par ko liecina sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas ar sēņu groziem. Tāpat tikko klajā laista Ilvesa sarakstītā pavārgrāmata skolu ēdnīcām, kuras visas igauņu skolas saņems bez maksas.

Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa

Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA