Pasaulē
2023. gada 22. oktobris, 15:06

VIDEO: "Kad viņus griež, viņi mammu sauc krievu valodā," okupanti sievām lielās ar zvērībām, atzīst bailes par savu nākotni

Jauns.lv

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes publicētā telefonsarunā starp krievu iebrucēju un viņa lauleni atklājas, ka frontē okupantu pusē valda bailes par gaidāmo un vienlaikus sistemātiska ir notrulināšanās pret pašu paveiktajiem noziegumiem.

Tikmēr, spriežot pēc sarunu toņa, Krievijā palikušajiem radiniekiem atstāsti par viņu dēlu zvērībām svešā valstī ir izklaide.

"Mums atcēla atvaļinājumus, mūsu virzienā tiekot gatavots uzbrukums. Mēs sēžam, baidāmies," dzīvesbiedrei saka okupants.

Viņa teiktais liecina, ka vīrietis atrodas kaut kur pie Bahmutas. Viņš neslēpj, ka viņa vienībā ir ļoti daudz "trīssimto", jeb ievainoto.

Pēc īsas sarunas par notikumiem frontē un Krievijas bruņotajos spēkos, pāris pievēršas okupanta "sasniegumiem".

"Man te prasa - cik esi noslepkavojis?" jautā sieviete.

"Ļoti daudz, iemācīja man galvu griezt nost pa spirāli. Vispār jau rokas trīc. Zini, kas ir interesantākais? Kad viņus [ukraiņus] griež, viņi mammu sauc krievu valodā," bez emocijām stāsta okupants.

Vienlaikus no viņa teiktā izriet, ka viņa paša dzīvība pastāvīgi ir apdraudēta no visām pusēm.

Okupants atzīst, ka par nepakļaušanos, vai telefona lietošanu nošaut var acumirklī un bez īpaša riska, ka šāvējam būs jāatbild par izdarīto.