Beness Aijo patiesībā ir aizmugures žurka. Viņu kaujaslaukā nelaiž. VIDEO
Beness Aijo (centrā) mīl dižoties ar attēliem no teroristu midzeņiem. Šajā attēlā Aijo redzams kopā teroristiem no tā pašpasludinātās Luhanskas tautas republikas, kuri tāpat kā viņš sēro par PSRS sabrukumu.
2015. gada 4. marts, 11:15

Beness Aijo patiesībā ir aizmugures žurka. Viņu kaujaslaukā nelaiž. VIDEO

Jauns.lv

Par melno Ļeņinu iesauktais teroristu kaujinieks no Latvijas Beness Aijo, kurš mīl dižoties ar saviem „varoņdarbiem” Austrumukrainas kaujinieku rindās, patiesībā tāds aizmugures žurka vien ir, kuru kaujas operācijās nemaz nesūta. Viņš apsargā kādu noliktavu frontes aizmugurē.

Patieso Aijo lomu prokremlisko kaujinieku rindās intervijā „Latvijas Avīzei” atklājis brīvprātīgais latviešu karotājs Ukrainā Andris (vārds mainīts), kurš trīs mēnešus karojis vienā no Ukrainas brīvprātīgo bataljoniem pret prokrieviskajiem teroristiem.

Andris saka, ka Aijo, kurš mīl dižoties presē un interneta portālos ar savu kareivīgumu, patiesībā apsargā kādu noliktavu frontes aizmugurē. Kā uzskata Andris, Latvijas iedzīvotājus, kas karo separātistu rindās, vajadzētu tiesāt Ukrainai par terorismu, jo viņi karo Ukrainas teritorijā un par to ir jāatbild pēc Ukrainas likumiem.

Tikmēr Aijo izplatījis paziņojumu, kurā raksta: „Kopā Donbasā karo apmēram 50 sarkanie latviešu strēlnieki. 1917. gadā mēs sargājām Ļeņinu Smoļņijā un Kremlī, bet 1918. gadā mēs apspiedām kreiso eseru dumpi Maskavā. Ļeņins bija sajūsmā par latviešu sarkanajiem strēlniekiem. Šobrīd mēs Donbasā (esam) pirmajās rindās un aizstāvam tautas atbrīvošanās revolūciju no fašistiskajiem agresoriem.”

Tāpat Aijo sola kopā ar domubiedriem atgriezties Latvijā un likvidēt „nacionālburžuāzisko režīmu”. Savu vēstījumu nacionālboļševiku melnais Ļeņins noslēdz ar saukli: „Slava sociālistiskajai Latvijai un Jaunkrievijai! Visu zemju proletārieši savienojieties!”

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa pieņēmusi lēmumu par Aijo meklēšanas izsludināšanu krimināllietā, kurā viņš apsūdzēts par publisku aicinājumu vardarbīgi gāzt Latvijas valsts varu. Aijo bija jāstājas tiesas priekšā, taču viņš ir aizbēdzis no Latvijas un paziņojis, ka patlaban atrodas pašpasludinātās Luhanskas tautas republikas armijas rindās Donbasā un piedalās kaujas operācijās, tādēļ nevar ierasties uz tiesu Latvijā.

Beness Aijo par latviešu sarkanajiem strēlniekiem Jaunkrievijā


Kasjauns.lv/Foto: no „Facebook”