foto: EPA/Scanpix
Britu izlūkdienesti apstiprina dronu uzbrukumu Sočiem, kur atrodas Putina rezidence
Soči ir populārs brīvdienu galamērķis, kas ir cieši saistīts ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
Pasaulē
2023. gada 7. oktobris, 13:31

Britu izlūkdienesti apstiprina dronu uzbrukumu Sočiem, kur atrodas Putina rezidence

Jauns.lv

Droni uzbruka Melnās jūras kūrortam Sočos otro reizi divu nedēļu laikā. Šī pilsēta ir cieši saistīta ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, vietnē "X" ziņo Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.

Britu izlūkdienesti apstiprina, ka 2023. gada 1. oktobrī bezpilota lidaparāti uzbruka Sočiem. Mediji ziņo, ka lidostā tika bojāta helikoptera nosēšanās vieta.

Savukārt 20. septembrī dronu uzbrukums izraisīja plašu ugunsgrēku naftas bāzē netālu no lidostas. Šis bija pirmais reģistrētais trieciens Sočiem kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā.

Putina un Lukašenko tikšanās Sočos. Ar viņiem kopā arī Baltkrievijas vadoņa dēls

Vladimirs Putins un Aleksandrs Lukašenko Sočos aizvadīja tikšanos divatā. Abi vienojušies par kredīta piešķiršanu Baltkrievijai, kā arī pārrunāja krievietes Sofijas ...

gallery icon

"Soči ir populārs brīvdienu galamērķis, kas ir cieši saistīts ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, un kalpo kā vasaras bāze daudziem Krievijas elites pārstāvjiem," norāda izlūkošanas aģentūra.

Britu izlūkdienestu amatpersonas norāda, ka triecieni Sočiem ir piemērs tam, kā karš tieši ietekmē krievus tālu no Ukrainas robežas.

Putins ar Lukašenko Sočos kāpj uz slēpēm

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirms gaidāmā Sīrijas samita izvēdināja galvu un nodevās slēpošanai Soču kalnu kūrortā. Viņam kompāniju sastādīja Baltkrievijas ...

gallery icon

Triecieni Sočos

Sočos atrodas Krievijas diktatora Vladimira Putina slepenā rezidence. Dāča atrodas kalnu kūrortā "Krasnaja Poļana".

Septembrī pie Putina rezidences Sočos izcēlās plašs ugunsgrēks. Oktobra sākumā Sočos tika pamanīti droni. Soctīklos tika ziņots, ka Soču lidostā noticis uzbrukums un sabojāta helikoptera nolaišanās vieta.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon