Odiozais šovmens gaida, kad Pugačova izvāksies no pils — grib to pārvērst superkrematorijā
Bijusī Pugačovas pils (foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva)
Pasaulē
2023. gada 2. jūnijs, 21:10

Odiozais šovmens gaida, kad Pugačova izvāksies no pils — grib to pārvērst superkrematorijā

Jauns.lv

Skandalozais krievu šovmens Stass Bareckis joprojām gaida, kad bijusī krievu estrādes dīva Alla Pugačova izvāks savas mantas no pārdotās pils Maskavas apgabala Odincovas rajona Grjazu ciemā — viņš deg nepacietībā tur ierīkot pasaules lielāko krematoriju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intervijā izdevumam "Gazeta.ru" Stass Bareckis apgalvoja, ka darījums par Pugačovas un viņas vīra Maksima Galkina pils iegādi ir noticis un to vairs neatcelt. Šādi viņš reaģējis uz Pugačovai tuvu personu izteikumiem, ka viņa esot aizliegusi pārdot savu pili.

"Jā, es tiešām to nopirku, un nākamnedēļ žurnālistiem sarīkošu preses konferenci. Pastāstīšu un parādīšu visus dokumentus. Bet tas, ko runā Pugačovai vai Galkinam "tuvas" personas, mani vispār neinteresē, jo darījums ir noslēgts un tam nebūs atpakaļceļa. Es pili nopirku biznesam. Mēs gaidām, kad Alla Borisovna izvedīs savas mantas, lai varētu tur ievest un uzstādīt krematorija aprīkojumu. Viņa īpaši nesteidzas to izdarīt. Acīmredzot, nepietiek naudas pārbraukšanai vai vienkārši nav, kur vest," sacīja Bareckis.

Par saviem vērienīgajiem plāniem Bareckis paziņoja jau aprīlī. “Mēs plānojam pilī izveidot milzīgu vienotu apbedīšanas centru un pasaulē vislielāko krematoriju. Grasāmies tur izveidot kolumbāriju un kapliču sistēmu. Tur ir ļoti daudz mazu telpu, mēs tās pārdosim cilvēkiem, kuri šīs istabas ir gatavi pārveidot kapličās,” toreiz viņš teica izdevumam “lenta.ru”.

Viņš ar kolēģiem grasās arī ražot un pārdot apzeltītus zārkus un greznu atribūtiku. “Mēs pašā sākumā paziņojām, ka tas būs elitei,” viņš sacīja, piebilstot, ka nodarbosies arī ar “kapu labdarību” — izdalīs parastajiem cilvēkiem vienkāršus zārkus un sniegs juridiskas konsultācijas apbedīšanas jautājumos.

Bareckis pilī vēlas arī atvērt Krievijas apbedīšanas vēstures muzeju, stāstot par apbedīšanas paradumiem kopš Ivana Bargā laikiem XVI gadsimtā.

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon
6

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon
14

“Tur neviens negrasās dzīvot. Varbūt tikai es,” izteicās Bareckis. “Mēs sen gribējām nopirkt pili. No valsts nopirkt pili ir nereāli, var tikai nomāt 50 gadus. Mūs šāda sistēma neapmierina, tādēļ nolēmām nopirkt privātu pili. Tieši šī mums der, jo Allai Borisovnai ir daudz telpu, ļoti labi ir attīstīta pagrabu sistēma, un ir zema temperatūra — viss, kas nepieciešams apbedīšanas biznesam.”

Pati bijusī estrādes dīva nav sajūsmā. “Viņa ne visai gribēja, lai tas pārvērstos par to, par ko pārvēršas — apbedīšanas pilī. Viņu var saprast, taču darījums ir noticis,” sacīja Bareckis. “Arī vietējie iedzīvotāji sāka runāt, ka viņiem šis notikums nepatīk. Taču domāju, ka atrisināsim šo jautājumu. Mēs nepārkāpjam sanitārās normas. Kas attiecas uz pelnu un dūmu izmešiem, mums ir mūsdienīga sistēma, kurai ir bijušas visas pārbaudes, tādēļ smaka nevienam netraucēs.”

Apbedīšanas bizness Bareckim nav gluži svešs — jaunībā viņš strādāja arī par kapraci, vēlāk iesaistījās šovbiznesā un dažādos skandālos. Pēdējos gados izpelnījās uzmanību ar demonstratīvu dolāru un sava BMW automobiļa dedzināšanu, kā arī apgalvojumiem, ka viņš ir ekscentriskās zviedru vides aktīvistes Grētas Tūnbergas tēvs.

24. aprīlī kļuva zināms, ka Alla Pugačova ar savu vīru, komiķi Maksimu Galkinu pārdevuši savu Piemaskavas pili nezināmam miljonāram. Medijos tika minēta summa — viens miljards rubļu (11,09 miljoni eiro).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Darījums notika. Pašlaik Alla Borisovna ar “gazelēm” izved savas mēbeles. Tādēļ jau varu par to runāt. Cena — 450 miljoni rubļu (4,99 miljoni eiro). Plus mīnus vēl miljons papīru noformēšanai,” izdevumam “lenta.ru” pavēstīja Bareckis.