foto: PantherMedia / Pawel Opaska
VIDEO: Malaizijā sešus un trīs gadus veci puikas sasit vecāku mašīnu, dodoties uz veikalu pēc rotaļlietas
Attēlam ir ilustratīva nozīme.
Pasaulē
2023. gada 12. maijs, 09:50

VIDEO: Malaizijā sešus un trīs gadus veci puikas sasit vecāku mašīnu, dodoties uz veikalu pēc rotaļlietas

Jauns.lv

Tas bija nakts izbrauciens, kas, par laimi, beidzās bez nopietniem ievainojumiem. Trīs un sešus gadus veci puikas nolēmuši paņemt vecāku mašīnu, lai brauktu paši pēc savas mašīnītes, bet avarējuši, vēsta CNN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divi brāļi, 6 un 3 gadus veci, trešdien vēlu vakarā Malaizijas Langkavi salā, zaudēja kontroli pār vadīto auto un ietriecās apgaismes stabā. Viņus aizturēja vietējā policija.

Acīmredzamais iemesls brāļu nakts izbraucienam. Viņi devās uz veikalu, lai iegādātos jaunu rotaļu mašīnu.

Langkavi policijas priekšnieks Šarimans Ašari sacīja, ka viņu vadītā automašīna, sudraba "Toyota Vios", bija piesaistījusi citu autovadītāju uzmanību. Apkārtējiem šķitis, ka pie stūres sēdies iereibis cilvēks.

Viņš stāstīja, ka zēni bija izkļuvuši no mājām, kamēr māte bija vannas istabā un tēvs gulēja, un paņēmuši automašīnu. Pirms avārijas, kas sabojāja automašīnas dzinēja pārsegu, viņi bija nobraukuši aptuveni 2,5 kilometrus, piebilda Šarimans.

"Automašīnas vadītājs bija nepilngadīgais sešgadnieks, kurš veda pasažieri - savu trīs gadus veco brāli. Avārija notika, kad automašīna, braucot no Ulu Melaka virzienā uz Kampung Nyior Chabang, zaudēja kontroli un ietriecās apgaismes stabā netālu no Kampung Titi Chanwang," teica Šarimans.

Facebook tīklā izplatītajā 95 sekunžu videoierakstā redzams, ka zēni sēž autovadītāja sēdeklī, tērpušies ikdienas kreklos un sarkanās biksēs.

Dzirdams, kā viņi stāsta garāmgājējiem, ka vēlas doties uz rotaļlietu veikalu, lai nopirktu auto. "Mamma ir mājās, un mēs ejam uz veikalu," malaiziešu valodā saka vecākais zēns. "Mēs gribam nopirkt melnu mašīnu," piebilst jaunākais.

Policija paziņoja, ka vecākais zēns guva traumu zoda rajonā, bet viņa brālis necieta. Viņi nav nosaukuši neviena bērna vārdu.

Viņi teica, ka lieta tiek izmeklēta saskaņā ar 1987. gada Autotransporta likuma 43. pantu par neapdomīgu braukšanu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās