foto: ekrānuzņēmums no video
"Lai kāds dzimtenes patriots es būtu, tas ir pilnīgs piz***" - mobilizētie smagi vīlušies par saņemto paciņu no partijas "Vienotā Krievija"
Partijas "Vienotā Krievija" paciņa mobilizētajiem.
Pasaulē
2023. gada 18. aprīlis, 15:07

"Lai kāds dzimtenes patriots es būtu, tas ir pilnīgs piz***" - mobilizētie smagi vīlušies par saņemto paciņu no partijas "Vienotā Krievija"

Jauns.lv

"Vienotās Krievijas" deputāti pareizticīgo Lieldienās uz Permas mobilizēto kaujas darbības zonu atsūtījuši ikonas ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu.

To "Telegram" kanālam "Perma 36,6" pastāstīja viens no Permas mobilizētajiem. Tāpat kanāls publicējis foto un video ar ikonu, raksta "The Insider".

"Mums cilvēki atved brīvprātīgo palīdzību, bet mēs viņiem aizsūtam video, ka dabūjām, viss patika. Taču šoreiz kaut kas nogāja greizi. Domājām, atsūtīja mums, neaizmirst, svētki tomēr ir drīz, bet izrādījās, ka tomēr nav runa par svētkiem. Lai kāds savas dzimtenes patriots es būtu, bet tas jau ir pilnīgs piz***," paziņoja karavīrs.

Jau vēstīts, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins otrdienas rītā Ukrainā apmeklējis Krievijas karavīru štābu, kas ir viņa otrais brauciens uz krievu okupētajām teritorijām kopš marta.

Kremļa un Krievijas valsts televīzijā publiskotā video redzams, ka Putins apmeklē Krievijas karaspēka komandposteni Ukrainas Hersonas apgabala dienvidos. Videoierakstā redzams, ka Putins ierodas ar helikopteri, lai uzklausītu komandieru ziņojumus par kaujas situāciju.

Krievijas līderis pēc tam helikopterā devās uz Luhanskas apgabala austrumiem, kur Krievijas Nacionālās gvardes štābā uzklausīja komandieru ziņojumu.

Abās vietās Putins sveica karavīrus pareizticīgo Lieldienās, kas tika atzīmētas svētdien, un pasniedza viņiem ikonas.

Pēc viņa teiktā, oriģinālā ikona piederējusi "vienam no veiksmīgākajiem Krievijas impērijas aizsardzības ministriem". 

Neatkarīgs apstiprinājums, ka Putins ir apmeklējis krievu kontrolētās teritorijas, pagaidām nav gūts.

Kremlis: Putins apmeklējis krievu karavīrus okupētajās Ukrainas teritorijās

Krievijas prezidents Vladimirs Putins otrdienas rītā Ukrainā apmeklējis Krievijas karavīru štābu, kas ir viņa otrais brauciens uz krievu okupētajām teritorijām ...

gallery icon