foto: ekrānuzņēmums no video
“Nevajadzēja braukt augumā Pugačovai...” Sociālo tīklu asprāši joko par propagandista Solovjova rētaino seju
Daļa "teoriju" saistās ar to, ka Solovjovam vajadzēja paklusēt, nevis aizskart Maksimu Galkinu un Allu Pugačovu.
Pasaulē
2022. gada 9. septembris, 05:17

“Nevajadzēja braukt augumā Pugačovai...” Sociālo tīklu asprāši joko par propagandista Solovjova rētaino seju

Jauns.lv

Krievijas bēdīgi slavenākais TV propagandists Vladimirs Solovjovs šonedēļ izpelnījās uzmanību ar savu sašļukušo izskatu kādā no viņa interneta pārraidēm. Cilvēki norādīja, ka Kremļa muldoņas seja liecina par pārciestu kautiņu. Pavisam drīz sekoja arī joki tviterī.

Video, kurā pamanīti ievainojumiem līdzīgi izsitumi uz Solovjova sejas, internetā sākotnēji ievietots ar domu norādīt uz propagandista drūmajiem secinājumiem par Krievijas spēku situāciju Ukrainā.

“Kaut kā nervozu mani tas viss dara,” runājot par jaunākajiem notikumiem frontē, pauda manāmi saskumušais Solovjovs:

Video ir no viņa interneta kanāla “Soloviev Live” šīs nedēļas raidījuma ar visnotaļ zīmīgo nosaukumu “Pilns kontakts ar Vladimiru Solovjovu”.

Internets ir nežēlīgs

Drīz vien videoklips no “Telegram” aizceļoja līdz “Twitter” platformai, kur zem žurnālistes Nikas Melkozerovas ieraksta ar aicinājumu paust versijas, kas izskaidrotu Solovjova rētaino seju, sāka krāties šim sociālajam tīklam raksturīgas asprātības.

“Cīņas kluba noteikums nr.1,” rakstīja kāds lietotājs, norādot uz 1999. gada ASV filmu “Cīņas klubs”, kurā iesaistītajiem, kā zināms, bija aizliegts runāt par dalību cīņas klubā.

Arī Solovjovs atteicies komentēt un skaidrot, kas noticis viņa sejai:

“Viņš vienkārši zina, ka neviens viņam tāpat neticētu,” raksta kāds cits lietotājs, daloties ar pasaulslavenu Krievijas auto reģistratora video, kurā redzams, ka no kāda spēkrata izlien bars multeņu varoņu tēlos apģērbtu personu, lai piekautu kādu vīrieti.

“Nesaku, ka video redzams viņš – tas filmēts 2014. gadā. Tikai pieļauju, ka burunduku banda joprojām uzdarbojas,” piebilst lietotājs:

“Sastādīsim notikumu ķēdīti: Solovjovs apvaino Galkinu un Pugačovu; Pugačova ierodas Maskavā; Solovjovam kāds “sadauza tāfeli”. Vecākā paaudze ir dzirdējusi ne mazums nostāstus par to, ka cilvēkiem, kuri runāja sliktu par Pugačovu, dīvainos apstākļos “dauzīja tāfeles”. Šis te acīmredzot tos stāstus nedzirdēja,” raksta kāds lietotājs:

“Viņš saņēma “otrā slimnīcas stāva” brīdinājumu,” raksta cits “Twitter” lietotājs, norādot uz to, ka Solovjovs acīmredzot sarunājis ko Putinam netīkamu un rezultātā izmests pa otrā stāva logu, brīdinot, ka nākamreiz būs jākāpj augstāk, kā citiem, kuri tiek uzskatīti par nesenākajiem Kremļa upuriem:

“Varbūt sieva beidzot tika informēta, ka šoziem nesanāks pavadīt laiku Itālijas villā?” joko kāds cits, atgādinot, ka Solovjovam jau labu laiku ir liegta pieeja viņa greznajiem īpašumiem Eiropas Savienībā:

“Droši vien devās uz fronti un ar pierīti izveda no ierindas vismaz 42 HIMARS,” apgalvos kādā ierakstā:

Pats fakts, ka Solovjovs tiešajā ēterā nolēmis atrādīt sevi ar acīmredzamām rētām uz sejas, ir interesanta nianse.

Jādomā, ka meikapa speciālistiem nebūtu problēmu parūpēties par to slēpšanu, ja vien raidījuma vadītājam būtu tāda vēlme.