foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix
Polittehnologs: Kabajeva nav Putina mīļākā, bet FDD organizēta piesegšanas operācija
Alīna Kabajeva
Pasaulē
2022. gada 8. maijs, 00:12

Polittehnologs: Kabajeva nav Putina mīļākā, bet FDD organizēta piesegšanas operācija

Jauns.lv

Sankcijas pret Alīnu Kabajevu neievieš tāpēc, ka viņa nav ne Vladimira Putina sieva, ne mīļākā, bet tikai - kārtējā Krievijas Federālā drošības dienesta (FDD) piesegšanas operācija, aiz kuras slēpjas kādas problēmas Krievijas vadītāja seksuālajā jomā. Tā telekanāla "Ukraina 24" ēterā paziņoja polittehnologs Mihails Šeitelmans, komentējot baumas ap Krievijas diktatora veselību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Polittehnologs lielā mērā apšaubījis baumas par it kā Putina veselības problēmām, raksta "zn.ua".

"Putins ir slims cilvēks, bet ne tik ļoti. Viņam šodien nav vajadzīga operācija, kas būtu jāveic steidzamā kārtā. Nekas kritisks ar viņu nenotiks, nevajag tam ticēt. Drīzāk tā ir FDD piesegšanas operācija," sacīja Šeitelmans.

Pēc polittehnologa teiktā, viņš saskata pazīmes daudzām līdzīgām FDD realizētām specoperācijām arī citās jomās.

"Kā strādā šodienas FDD struktūra. Tā katram gadījumam uzsāk 100 operācijas. Mums ir operācija ar nosaukumu "Putins ir slims". Un tālāk šīs operācijas ietvaros tam, kurš par to atbild, ir jāpārdod kaut kāds saturs.

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon
11

Ir operācija "Mēs sāksim tagad pārņemt Moldovu". Un kāds izsniedz šīs operācijas saturu. Kādā brīdī šī operācija var kļūt par realitāti. Bet varbūt ne. Galvenais palaist vienlaikus un daudz," viņš pauda savu pārliecību.

Kabajeva, pēc Mihaila Šeitelmana vārdiem, ir viena no šādām FDD piesegšanas operācijām. Uz to norāda vairākas pazīmes.

"Te ir klasiskā operācija - stāsts par Kabajevu. Visi tic. Man tūkstoškārt uzdeva jautājumu, kāpēc nav sankciju pret Kabajevu, jo viņai taču ir bērni ar Putinu. Bet, kad mēs zinājām, ka Putinam ir īsti bērni, no pirmās sievas Ludmilas, mēs nezinājām, ne kur viņi ir, ne kas.

Vladimira Putina bijusī sieva Ludmila

gallery icon
11

Bet par Kabajevas bērniem mēs kaut kā zinām. Un nez kāpēc vienīgais izdevums, kas par to publicēja ziņu Krievijā, kuru pēc tam izklīdināja, piederēja Krievijas FDD ģenerālim. Savādi, vai ne?" uzskata polittehnologs.

Viņaprāt, šī FDD operācija ir domāta, lai novērstu uzmanību no Putina problēmām seksuālajā jomā. Un reizē - piešķirt tam alfa tēviņa tēlu.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon
141

"Nekāda Kabajeva nav viņa mīļākā. Nu kāda Putinam mīļākā, priekš kam viņam mīļākā. Viņš ir aseksuāls cilvēks, kā minimums. Vēl vairāk – viņš ir cilvēks, ar lielu varbūtību, ar tādām dīvainām, vai nu homoseksuālām tieksmēm, vai vēl kaut ko līdzīgu. Nu, visā viņa uzvedībā...

Bet prezidents homoseksuālists Krievijā nav pieļaujams. Kā tad, mūsu prezidentu... kamēr mēs te esam, bet viņu tur... Tas taču krievu tautai nav pieļaujams. Bet prezidents - alfa tēviņš - tas ir ļoti apsveicami Krievijā.

Lai gan, paskataties uz Putinu, meitenes, viņš ir alfa tēviņš pēc jūsu domām? Kas viņš bija? Pelēka pele. Vai meitenēm viņš patiktu? Ir skaidrs, ka viņam meitenes atteica, un ka viņam ir kaut kāda trauma šajā sakarā," sacīja Šeitelmans.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

"Stāsts ar Kabajevu ir tādi tipiskākie, par 90 procentiem - meli," viņš uzsvēra.