foto: ekrānuzņēmums no video
"Kluss kā koka manekens." Par interneta sensāciju kļūst sieviete, kurai "lokdaunu" Ķīnā nākas pavadīt sveša vīrieša dzīvoklī
Pasaulē
2022. gada 13. janvāris, 11:26

"Kluss kā koka manekens." Par interneta sensāciju kļūst sieviete, kurai "lokdaunu" Ķīnā nākas pavadīt sveša vīrieša dzīvoklī

Jauns.lv

Ķīniete Vanga kļuvusi par interneta sensāciju pēc tam, kad soctīklos publicētajos video atklājusi detaļas par savu dzīvi kāda pilnīgi sveša vīrieša mājās.

Vanga svētdien devās uz randiņu ar iepriekš nesatiktu vīrieti viņa mājās Ķīnas pilsētā Džendžou, kur nesenais Covid-19 uzliesmojums piespiedu karantīnā lika doties tūkstošiem cilvēku.

Kamēr sieviete pusdienoja, pilsētā sācies "lokdauns". Rezultātā Vanga nav varējusi atstāt potenciālā pielūdzēja mājas. Neparastajā pieredzē viņa tūlīt dalījās ar draugiem soctīklos.

"Es kļūstu veca, ģimene iepazīstināja mani ar desmit pielūdzējiem... Piektā randiņa kandidāts vēlējās parādīt savas ēdiena gatavošanas prasmes un uzaicināja mani savās mājās uz pusdienām."

Vanga tāpat publicēja īsu video, kurā redzama viņas ikdienas dzīve. Video, kas publicēti Ķīnas soctīklos redzams, kā vīrietis gatavo ēst, tīra māju un strādā ar datoru, kamēr Vanga guļ.

"Lai gan viņš ir kluss kā koka manekens, viss cits ar viņu ir labi. Un lai arī viņa ēdieni nav pārāk garšīgi, viņš vienalga gatavo, kas ir lieliski," video atklāja Vanga.

Pēc publicētajiem video nešķiet, ka sievete sūdzētos par savu neparasto pieredzi, taču pagarinātais "lokdauns" starp abiem nav veicinājis romantiskas jūtas.

Vangas pieredze gan nav unikāla, vēsta "The Guardian". Pagājušajā mēnesī līdzīgā situācijā Ķīnā nonāca vīrietis, kurš devās pie kaimiņiem, lai aizņemtos segu, kad pilsētā izsludināts "lokdauns".

Vanga tikmēr nebūt negaidīja, ka viņas video Ķīnas mediju platformā "Weibo" kļūs tik populāri. Tie apskatīti vairāk nekā piecus miljonus reižu.

Tomēr sievietes slava novedusi pie tā, ka viņas potenciālais mīlnieks sajuties apkaunots. Dažus video viņa no soctīkliem izdzēsusi.

"Viņam zvana draugi un es domāju, ka tas noteikti ir ietekmējis viņa dzīvi. Paldies visiem par uzmanību. Es ceru, ka uzliesmojums drīz beigsies un manas māsas arī atradīs attiecības."