Pasaulē
2021. gada 22. oktobris, 10:45

Atrastas nogalinātās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito līgavaiņa mirstīgās atliekas

Jauns.lv

Floridā, Sarasotas apgabala dabas parka teritorijā, atrastas nogalinātās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito līgavaiņa Braiena Laundrija mirstīgās atliekas, vēsta "Independent".

Laundrijs atrasts netālu no vietas, kur purvā atradās viņam piederoša mugursoma un piezīmju grāmatiņa.

Tiek ziņots, ka nāve iestājusies jau sen.

Laundrija vecāki lūguši privātumu.

Jau vēstīts, ka netālu no Nacionālā Tetonas parka Vaiomingas štatā tika atrasts 22 gadus vecās Gabijas Petito līķis. Autopsijas rezultāti nāves cēloņa precīzai noteikšanai atklāja, ka jauniete nožņaugta.

Viņa pazuda bez vēsts ceļojumā, kurā devās kopā ar savu līgavaini, teikts Tetona apgabala izmeklētāja paziņojumā. Gabijas vecāki paziņoja par viņas pazušanu 11. septembrī, kad divas nedēļas nebija neko no meitas dzirdējuši. Tika pieļauts, ka Laundrijs varētu būt vainojams viņas nāvē, bet par šo viņam netika celtas nekādas oficiālas apsūdzības.

Laundrijs un Petito jūlijā devās ceļojumā ar busiņu, dokumentējot savus piedzīvojumus sociālajos medijos, kur abi redzami smaidīgi, skūpstāmies un skrienam pa pludmali.

1. septembrī Laundrijs atgriezās mājās Floridā ar busiņu, bet bez Petito. Pēc desmit dienām ģimene ziņoja par viņas pazušanu. Pats Laundrijs pēdējo reizi tika redzēts 14. septembrī.

Jāteic, ka divas nedēļas pirms Petito pazušanas Jūtas policija saņēma izsaukumu uz iespējamu vardarbīgu konfliktu, kurā bija iesaistīts šis pāris.

Policija publicēja pie ķermeņa piestiprinātas kameras video, kurā Petito redzama, raudam un sūdzamies par savu garīgo veselību. Tāpat viņa sacīja, ka pāris pēdējā laikā arvien biežāk strīdas.

Policisti iesaistītajiem ierosināja pavadīt nakti atsevišķi, bet nekādas apsūdzības netika celtas.

 

Tēmas