Mirusi Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna
Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna.
Pasaulē
2015. gada 27. jūlijs, 08:50

Mirusi Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna

Jauns.lv

Amerikāņu popmūzikas leģendas Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna ir mirusi 22 gadu vecumā, svētdien ziņoja ASV mediji, atsaucoties uz tuviniekiem.

"Viņa beidzot ir mierā Dieva rokās,” teikts Hjūstonu ģimenes paziņojumā, kuru citēja “Entertainment Tonight” un citi ASV mediji.

"Mēs gribam vēlreiz pateikties visiem par viņu lielo mīlestību un atbalstu šo pēdējo mēnešu laikā,” paziņoja Hjūstonu ģimene.

Jau vēstīts, ka Bobija Kristīna Brauna 31.janvārī bezsamaņā tika atrasta vannā savā mājoklī pie Džordžijas štata Atlantas pilsētas. Braunu šādā stāvoklī atrada viņas vīrs un draugs.

Lai gan ārkārtas situāciju darbinieki Braunu atdzīvināja, viņa bija zaudējusi lielu daļu smadzeņu funkciju un atradās medicīniski izraisītā komā. Viņa nomira slimnīcā Džordžijas štata Dulutas pilsētā.

Incidents ar Braunu bija saistīts ar pārdozēšanu, lai gan viņas mājoklī netika atrastas narkotikas vai recepšu medikamenti. Tas lika atcerēties to, ka viņas māte Vitnija Hjūstone 2012.gada februārī Losandželosā nomira no nejaušas noslīkšanas viesnīcas vannā pēc kokaīna lietošanas, kura var būt izraisījusi sirdslēkmi.

Bobija Kristīna Brauna bija vienīgais Vitnijas Hjūstones bērns. Viņa dzimusi laulībā ar Hjūstones bijušo vīru dziedātāju Bobiju  Braunu.

BNS / Foto: Vida Press