foto: unsplash.com
Apzagusi pat draugus un radus: pludmalē Austrālijā izskalojusies meklētas krāpnieces pēda
Ilustratīvs foto
Pasaulē
2021. gada 26. februāris, 14:24

Apzagusi pat draugus un radus: pludmalē Austrālijā izskalojusies meklētas krāpnieces pēda

Jauns.lv

Visticamāk, pagalam nelāgu galu ņēmusi kāda Austrālijā par krāpniecību lielā apmērā meklēšanā izsludināta sieviete. Viņa bezvēsts pazudusi pirms četriem mēnešiem, bet nu kādā pludmalē atrasta viņas pēda, ziņo BBC.

49 gadus vecās uzņēmējas Melisas Kadikas pazušana bezvēsts piesaistīja Austrālijas sabiedrības uzmanību, jo pret viņu vērstas apsūdzības par vairāku miljonu dolāru piesavināšanos no saviem klientiem.

Austrālijas Vērtspapīru un investīciju komisija apgalvo, ka Kadika nozagusi vismaz 13 miljonus ASV dolāru no vairāk nekā 60 klientiem, tostarp daudziem viņas pašas ģimenes locekļiem un draugiem.

Kadika pazuda pagājušā gada 12.novembrī, dienu pēc tam, kad viņas mājā tika veikta kratīšana. Par sievietes pazušanu ziņoja viņas dēls un vīrs, kuri bijuši pārliecināta, ka sieviete devusies vien rīta skrējienā, jo mājās atstājusi personīgās mantas.

Vietējie mediji ziņoja, ka sieviete dzīvojusi ļoti grezni, bieži brīvdienas pavadījusi ārvalstīs, pirkusi dārgas drēbes un rotaslietas.

Skriešanas apavu ar sievietes pēdu pagājušajā piektdienā pludmalē atraduši kāda pārgājiena dalībnieki. Tā izskalojusies krastā aptuveni 400 kilometru uz dienvidiem no Sidnejas.

DNS tests apstiprinājis, ka tā ir Kadikas pēda un šobrīd tiek skaidrots sievietes nāves laiks, jo policija uzskata, ka sieviete ir mirusi.

"Tas joprojām ir noslēpums, kad un kā viņa nonākusi ūdenī," stāsta policijas pārstāvis Miks Vilings. "Šajā brīdī mēs neko nevaram izslēgt. Ņemot vērā viņas pazušanas apstākļus, mēs apsveram arī iespēju, ka viņa, iespējams, atņēmusi sev dzīvību."