foto: Landmark Media / IPA/SIPA
Kļuvis zināms, no kā trešajā Džordža Maikla nāves gadadienā mirusi viņa māsa Melānija
Džordžs Maikls kopā ar māsu Melāniju astoņdesmitajos
Pasaulē
2020. gada 27. jūlijs, 14:55

Kļuvis zināms, no kā trešajā Džordža Maikla nāves gadadienā mirusi viņa māsa Melānija

Jauns.lv

Pērnā gada Ziemassvētkos, tieši trīs gadus pēc sava brāļa, slavenā dziedātāja Džordža Maikla nāves, 59 gadu vecumā pēkšņi mūžībā devusies viņa māsa Melānija Panajotu. Septiņus mēnešus pēc notikušā kļuvis zināms sievietes nāves iemesls.

Frizieri Melāniju 2019.gada 25.decembrī savās mājās, kas iepriekš piederējušas nelaiķim Džordžam Maiklam, mirušu atradusi māsa Joda Panajotu.

Laikā, kad Melānija apbedīta, viņas nāves iemesls vēl nebija skaidrs, tomēr policijai nebija aizdomu, ka noticis kas krimināli sodāms. Septiņus mēnešus pēc sievietes nāves kliedētas iepriekš izskanējušās runas, ka Melānija sava brāļa trešajā nāves gadadienā mirusi "no salauztas sirds".

Cilvēki sēro pie aizsaulē aizgājušā Džordža Maikla mājas

Cilvēki Oksfordšīrā pie Džordža Maikla mājas steidz nolikt ziedus, sveces un atvadu zīmītes.

gallery icon

Kā ziņo "The Mirror", friziere mirusi no diabētiskās ketoacitozes izraisītas komas. Melānijas nāves cēlonis esot apstiprināts jau šī gada martā.

Diabētiskā ketoacidoze ir akūta cukura diabēta komplikācija, ko raksturo hiperglikēmija, ketonomu un metabolisma sastāva attīstība. Tas ir nopietns un bieži dzīvībai bīstams stāvoklis, kas parasti attīstās diabēta pacientiem ar pārāk zemu insulīna līmeni asinīs.

foto: Chapman/Shutterstock/ Vida Press
Melānija Panajotu 2005.gadā

Kā galvenais nāves cēlonis ziņojumā noteikts cukura diabēts, savukārt "citi nozīmīgi apstākļi, kas veicināja viņas nāvi, bija hipertensīva sirds slimība, aptaukošanās un bronhopneimonija".

Zināms, ka Melānija apglabāta līdzās savam brālim un 1997.gadā mirušajai mātei Leslijai. Melānijai ar brāli bija ļoti tuvas attiecības. Kad Džordžs kļuva slavens, māsa pavadīja viņu koncertturnejās pa visu pasauli un bija brālim blakus viņa svarīgākajos dzīves mirkļos.

Pēc nāves Džordžs Maikls māsai novēlējis savu īpašumu Londonā.

Džordža Maikla apbedīšana Londonā

gallery icon

Britu dziedātājs Džordžs Maikls 53 gadu vecumā mūžībā aizgāja 2016. gada Ziemassvētkos. Viņš tika atrasts miris savās mājās Oksfordšīrā, Anglijā, miris dilatācijas kardiomiopātijas ar miokardītu un aptaukotas aknas dēļ. Sākotnējie sekcijas rezultāti nesniedza neapšaubāmu nāves cēloni, tādēļ tika veiktas papildu pārbaudes, līdz tikai martā tika paziņots - mūziķis miris dabīgā nāvē.

Ir zināms, ka Džordžs Maikls lietoja narkotikas. Dilatācijas kardiomiopātija, ko var izraisīt narkotisko vielu lietošana, ietekmē sirds spēju pumpēt asinis, jo sirds kļūst palielināta un novājināta. Miokardīts ir sirds muskulatūras iekaisums.