Pirmais mēnesis pēc Madelēnas Makkenas pazušanas 2007. gadā

gallery icon
81
Pasaulē
2020. gada 1. jūlijs, 06:37

Madelēnas Makenas lietā aizdomās turētais sūdzas: cietumā viņu pazemo

Jauns.lv

Galvenais aizdomās turētais britu meitenītes Madelēnas Makenas pazušanas lietā Kristians Brekners cietumā saskaras ar pazemošanu un aizskaršanu no ieslodzīto puses, paziņojis viņa advokāts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šobrīd Brekners, kurš iepriekš policijas redzeslokā nonāca arī izvarošanas un pedofilijas gadījumu dēļ, atrodas cietumā Ķīlē, kur izcieš sodu par apsūdzībām, kas saistītas ar narkotiku apriti.

Viņa advokāts Fridrihs Fulšers vācu medijiem atklājis, ka citi ieslodzītie nelaiž garām iespēju aizskart Brekneru. “Viņš visā pasaulē ir nolikts pie kauna staba un ir viegli atpazīstams,” norādījis advokāts.

Brekners aizvien nevēlas runāt ar policiju, taču pēc viņa aizstāvja teiktā, tas nenozīmē, ka viņam būtu kas slēpjams.

Pirms 13 gadiem pazudusī Madelēna Makkena

Madelēna Makkena pazuda 2007.gadā Portugālē, kamēr viņas vecāki bija izgājuši vakariņās uz tuvējo bāru.

gallery icon
18

Fulšers savu klientu arī raksturojis kā mierīgu un draudzīgu. “Viņš nekad nav uzvedies skaļi vai dusmīgi. Mūsu sarunas tikšanās laikā ir patīkamas,” viņš sacījis.

Kopš vācietis Kristians Brekners kļuvis par galveno aizdomās turamo Madelēnas pazušanas lietā, Vācijas un britu policija saņēmusi aptuveni 1000 zvanu par vīrieša iespējamajiem noziegumiem. Likumsargiem esot pamats uzskatīt, ka pašreiz cietumā esošais vīrietis izvarojis vairākas sievietes.

Jānorāda, ka Breknera vārds šobrīd izskanējis saistībā ar vēl trīs citu bērnu pazušanu – divi nekad netika atrasti, bet 16 gadus vecas vācu meitenes līķis atrasts pludmalē Beļģijā, kur viņa atpūtās kopā ar vecākiem.

Britu mediji raksta, ka 2014. gadā Kristians Brekners zaudējis savaldību, kad darbinieki kādā bārā Vācijā sākuši apspriest Madelēnas pazušanu. “Bērns ir miris un tas ir labi,” esot sacījis Brekners. 34 gadus vecā bārmene Lenta Johlica stāstījusi: “Viņš pilnībā zaudēja savaldību, kad mēs sēdējām ar draugiem un apspriedām Madelēnas lietu.”

Jauns.lv jau ziņoja, ka vācu un britu likumsargu sadarbības rezultātā 2007.gadā pazudušās trīgadīgās Madelēnas Makkenas lietā izvirzīts jauns aizdomās turamais - 43 gadu vecs vācu ieslodzītais, kurš apsūdzēts par 72 gadu vecas amerikāņu tūristes izvarošanu Portugāles pilsētā Prajā da Lusā, vien 18 mēnešus pirms mazās Madelēnas pazušanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās