foto: AP/Scanpix
Pakistānā dzīvojamā rajonā nogāzusies lidmašīna ar 107 cilvēkiem
Rajonu noslēgusi policija un armija.
Pasaulē
2020. gada 22. maijs, 13:44

Pakistānā dzīvojamā rajonā nogāzusies lidmašīna ar 107 cilvēkiem

Jauns.lv / LETA

Pasažieru lidmašīna "Airbus A320" ar vairāk nekā 100 cilvēkiem piektdien nogāzusies dzīvojamā rajonā Pakistānas pilsētā Karāči, ziņo valsts aviācijas aģentūra.

Aviokompānijas "Pakistan International Airlines" lidmašīna bija ceļā no Pakistānas pilsētas Lahoras un tai bija jānolaižas Džinnas starptautiskajā lidostā Karāči, ziņo amatpersonas.

Pakistānā dzīvojamā rajonā nogāzusies pasažieru lidmašīna ar vairāk nekā 100 cilvēkiem

Pasažieru lidmašīna "Airbus A320" ar vairāk nekā 100 cilvēkiem piektdien nogāzusies dzīvojamā rajonā Pakistānas pilsētā Karāči.

gallery icon
25

Nacionālajā televīzijā pārraidītajos attēlos redzami biezi melnu dūmu mākoņi no lidmašīnas avārijas vietas dzīvojamā rajonā.

"Lidmašīna nogāzusies Karāči. Mēs mēģinām apstiprināt pasažieru skaitu, taču sākotnējais skaits ir 99 pasažieri un astoņi apkalpes locekļi," pavēstīja aviācijas aģentūras preses pārstāvis Abduls Satars Hohars.

foto: AP/Scanpix
Rajonu noslēgusi policija un armija.

Notikuma vietā ieradušies ārkārtas dienesti.

Pēc aculiecinieku teiktā, lidmašīna mēģinājusi divas vai trīs reizes nolaisties, pirms nogāzusies dzīvojamā rajonā līdzās lidostai. Rajons ir nabadzīgs un blīvi apdzīvots.

Kā pavēstīja kāds vietējais iedzīvotājs, viņš redzēja, ka lidmašīna veikusi loku vismaz trīs reizes un tad nogāzusies uz vairākām mājām.

foto: Ekrānuzņēmums
Pasažieru lidmašīna "Airbus A320" ar 107 cilvēkiem piektdien nogāzusies dzīvojamā rajonā.

Rajonu noslēgusi policija un armija.

Katastrofa notikusi tikai dažas dienas pēc tam, kad Pakistāna atļāva atsākt komerclidojumus, kas bija pārtraukti sakarā ar ierobežojumiem koronavīrusa pandēmijas dēļ.