foto: AFP/Scanpix
ASV no Covid-19 mirušo skaits pieaudzis līdz 50; Dienvidkorejā vīrusa izplatība turpina palēnināties
Vislielākais mirušo skaits ir Vašingtonas štatā - 37 cilvēki.
Pasaulē
2020. gada 14. marts, 11:31

ASV no Covid-19 mirušo skaits pieaudzis līdz 50; Dienvidkorejā vīrusa izplatība turpina palēnināties

Jauns.lv / LETA

ASV mirušo skaits no jaunā koronavīrusa izraisītās slimības ir pieaudzis līdz 50 cilvēkiem, piektdien paziņoja varas iestādes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par 50.upuri kļuva sieviete vecumā virs 80 gadiem Kalifornijas štata Santaklaras apgabalā. Kalifornijā līdz ar to miruši seši šīs slimības upuri.

Vislielākais mirušo skaits ir Vašingtonas štatā - 37 cilvēki, no kuriem seši miruši pēdējās diennakts laikā. Par nāves gadījumiem no Covid-19 ziņojuši arī Floridas, Ņūdžersijas, Dienviddakotas, Džordžijas, Kanzasas un Kolorādo štati.

Infekcijas gadījumi ir apstiprināti visos ASV štatos, izņemot Rietumvirdžīniju. Par pirmajiem infekcijas gadījumiem savā teritorijā piektdien ziņoja Alabama, Aidaho un Montāna.

Visā ASV teritorijā līdz šim apstiprināti vairāk nekā 2200 jaunā koronavīrusa gadījumu.

Dienvidkoreja sestdien paziņoja, ka pēdējo 24 stundu laikā ir reģistrēti 107 jauni inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu un pieci nāves gadījumi no tā izraisītās slimības Covid-19.

Jauno infekcijas gadījumu skaits ir mazākais vienā diennaktī kopš 25.februāra.

Infekcijas gadījumu skaits Dienvidkorejā ir pieaudzis līdz 8086, bet nāves gadījumu skaits - līdz 72, informēja Korejas Slimību kontroles un novēršanas centrs.

Vairums infekcijas gadījumu Dienvidkorejā, tai skaitā 68 no jaunajiem gadījumiem, ir koncentrēti valsts dienvidaustrumu pilsētā Degu un tai apkārtesošajā Gjonsanpukto provincē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās