foto: Ekrānuzņēmums no Asiaone.com
Koronavīrusa riska dēļ pāris no Singapūras salaulājas interneta tiešraidē
“Runājāmies ar viesiem, attaisījām šampanieti – šis izvērtās par ļoti priecīgu pasākumu!” gandarīts pauda līgavainis.
Pasaulē
2020. gada 5. februāris, 05:43

Koronavīrusa riska dēļ pāris no Singapūras salaulājas interneta tiešraidē

Jauns.lv

Kāds singapūriešu pāris pierādījis, ka nezināma, potenciāli nāvējoša vīrusa uzliesmojumam nebūt nav jākļūst par iemeslu kāzu atcelšanai, īpaši jau digitālajā laikmetā, kad mūs visus tik ļoti vieno tehnoloģijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzzinot, ka ielūgtos kāzu viesus satrauc fakts, ka abi mīlnieki nesen pabijuši Ķīnā, līgavainis ar sievu lēmuši kāzu datumā – 2. februārī – palikt savās mājās, par klātbūtni ceremonijā parūpējoties ar interneta video tiešraides palīdzību.

Neskatoties uz ziņām par konoravīrusa izplatīšanos, pāris tik un tā devās svinēt ķīniešu jauno gadu Hunaņas provincē, ciemos pie līgavas vecākiem, ziņo portāls Asiaone.com.

Šī province robežojas ar Hubei provinci, kuras pilsēta Uhaņa tiek uzskatīta par vīrusa izplatīšanās sākumpunktu. Pāris Singapūrā atgriezās vien 30. janvārī.

Nosvin mīlestību internetā

Problēmas sākās jau tad, kad līgavas vecāki, kuri dzīvo Ķīnā, pamatojoties uz starptautisko situāciju, netika ielaisti Singapūrā. Vien pēc tam satraukumu par abu saderināto ceļojumu sāka paust citi potenciālie viesi.

“Mums kļuva zināms, ka daudzi radinieki satraucās. Centāmies sarunāt ar viesnīcu, ka pasākums tiek pārcelts, taču neveiksmīgi. Beigu beigās izlēmām darīt to šādi, lai nesatrauktu mūsu viesus,” Asiaone.com skaidroja līgavainis.

Šajā kāzu ceremonijā un banketā bija viss – līgavainis smokingā, līgava greznā kāzu kleitā, viesi, ēdieni un dzērieni. Vienīgā nianse – laulātie atradās 14 dienu ilgā izolācijā savās mājās un ar viesiem komunicēja ar kameras un interneta palīdzību.

“Runājāmies ar viesiem, attaisījām šampanieti – šis izvērtās par ļoti priecīgu pasākumu!” gandarīts pauda līgavainis.

No 19 organizētajiem galdiņiem tika aizņemti vien 11, kas nozīmēja, ka vairākiem viesiem tiek vairāk ēdiena. Daži, lai labā pārtika neaizietu nebūtībā, papildu porcijas ņēma līdzi uz mājām.

Pārim vēl neesot konkrētu medusmēneša plānu, taču pēc līgavaiņa teiktā varot noprast, ka abi valsti vismaz kādu laiku nepametīs.

Vīruss turpina prasīt upurus

Jau ziņots, ka koronavīrusa upuru skaits Ķīnā ir pieaudzis līdz 425 cilvēkiem, tostarp 64 no viņiem miruši pēdējo 24 stundu laikā, otrdien ziņoja veselības aprūpes amatpersonas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Saskaņā ar Ķīnas Nacionālās veselības komisijas datiem pieaudzis arī apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits, sasniedzot 20 438.

Tikmēr Honkongā reģistrēts pirmais nāves gadījums no jaunā koronavīrusa, otrdien paziņojušas varasiestādes.

Mirušais ir 39 gadus vecs Honkongas iedzīvotājs, kurš 21. janvārī devās uz vīrusa galveno uzliesmojuma vietu Ķīnas pilsētu Uhaņu un divas dienas vēlāk atgriezās Honkongā.

Ārpus Ķīnas pēc inficēšanās ar jauno koronavīrusu viens cilvēks miris Filipīnās un tagad arī Honkongā.

Svētdien Filipīnās tika reģistrēts pirmais nāves gadījums ārpus Ķīnas, ko izraidījusi inficēšanās ar jauno koronavīrusu, kamēr inficēšanās ar to konstatēta jau 24 valstīs.

Tikmēr Uhaņā, kas tiek uzskatīta par infekcijas epicentru, pabeigta īpa slimnīcas celtniecība, kas ilga vien desmit dienu. Pirmdien jau tika uzņemts pirmais pacients.