foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: nejauša intervija ar vecu vīru kļūst par interneta hitu
Ouens Fillers pārsteidza žurnālistu paziņojot, cik viņam gadu.
Pasaulē
2020. gada 20. janvāris, 21:11

VIDEO: nejauša intervija ar vecu vīru kļūst par interneta hitu

Jauns.lv

Ikdienišķās ielu reportāžas žurnālistam no Velsas kļuva par īstu šoka terapiju. Žurnālists nespēja noticēta, ka visai spraunais večuks, kuru viņš intervēja, nesen nosvinējis savu 100. dzimšanas dienu.

Žurnālists Ņūportā interviju filmēšanas laikā sastapa vecāku vīrieti. Viņš nolēma pajautām garāmgājējam, ko viņš atceras par galveno pilsētas ielu. Vecais vīrs atbildēja, ka viņam ir 100 gadu, un viss, protams, šajā laikā ir krietni mainījies.

Tam, ko viņš mēģināja pastāstīt pēcāk, vairs nebija nozīmes. Reportieris nekādi nespēja noticēt, ka vecajam vīram patiešām ir tik daudz gadu. Izgriezumu no intervijas ITV Velsas ziņu kanāls publicēja savā "Twitter" kontā.

Izrādījās, ka vīrieti sauc Ouens Fillers un viņam tiešām ir simts gadu. Pārliecināt žurnālistu par vecumu nebija viegli, jo vīrietis izskatās daudz jaunāks. Acīmredzot Ouenam šī nav pirmā reize, kad viņam nākas saskarties ar šādu reakciju. Savā atbildē bijušais militārists pat pajokoja.

"Protams, ka jūs neticat un nekad nenoticēsiet. Es piedzimu 1919. gada 19.oktobrī, un es nemeloju. Paprasiet manam dakterim. Paprasiet manai mātei - viņa bija klāt manā dzimšanas brīdī," jokoja Ouens Fillers.

Sociālo tīklu lietotāji pilnībā saprot žurnālista pārsteigumu. Noticēt, ka Ouenam ir simts gadu, ir ļoti grūti. Savā vecumā vīrietis izskatās vienkārši pārsteidzoši.

"Viņš ne tikai lieliski izskatās, bet arī ir ļoti aktīvs un skaidri domā. Lieliski!" komentārā teica Seaside Davenut.

"Ak Dievs! Viņš neizskatās 100 gadus vecs! Arī saģērbies labi," rakstīja suelane2009.