foto: AP/Scanpix
Malaizijā pazudušās Noras ģimene satriekta pēc meitas līķa atpazīšanas; policija atklāj – meitene tika atrasta kaila
15 gadus vecā Nora Anna Kvorina.
Pasaulē
2019. gada 14. augusts, 12:34

Malaizijā pazudušās Noras ģimene satriekta pēc meitas līķa atpazīšanas; policija atklāj – meitene tika atrasta kaila

Jauns.lv

Malaizijā mirušās 15 gadus vecās Noras Annas Kvorinas ģimene pēc sava bērna līķa atpazīšanas jūtas satriekta par notikušo, piebilstot, ka Nora bija cilvēks, kas aizkustinājusi visu pasauli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ģimene izteikusi pateicību visiem 350 cilvēkiem, kas tika iesaistīti meitas meklēšanā: “Nora ir satuvinājusi cilvēkus no Īrijas, Francijas, Malaizijas un Lielbritānijas, apvienojot viņus mīlestībā un atbalstā pret mūsu ģimeni,” presē atzina Noras māte. 

foto: AP/Scanpix
15 gadus vecā Nora Anna Kvorina.

Malaizijas policija apstiprinājusi, ka glābēji otrdien netālu no vietas, kur pazudusi Nora, atraduši līķi. Meitenes vecāki identificējuši līķi un apstiprinājuši, ka tā ir viņu meita. 

Lai gan meitenes nāves cēlonis joprojām nav apstiprināts, un policija veic pēcnāves izmeklēšanu, Malaizijas policijas priekšnieka vietnieks Mazlans Mančors presē atklājis, ka Noras ķermenis atrašanas brīdī bijis pilnībā kails. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka Noras mirstīgās atliekas atrastas apmēram divu kilometru attālumā no vietas, kur viņa pazuda 4.augustā 

Glābēji Malaizijā veic plašus pazudušās īru pusaudzes meklēšanas darbus

Trešdien, 7.augustā meklēšanas un glābšanas komandas Malaizijā koncentrēja savus meklējumus gar upi, kas atrodas lejup no kalna un netālu no ...

gallery icon
41

Malaizijas kalnu kūrortā netālu no Serembanas pilsētas pazudusī Nora bija ar īpašām vajadzībām. Viņas meklēšanā iesaistījās aptuveni 350 cilvēki. 

15 gadus vecā Nora no savas istabas pazuda 4.augustā, dienu pēc tam, kad ar ģimeni bija ieradusies kalnu kūrortā netālu no Serembanas pilsētas.

Meitene dzimusi ar traucējumiem, kas ietekmē smadzeņu attīstību. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas