foto: AFP/Scanpix
"Sievietes panikā visu laiku kliedza" - Londonā no 10. stāva skatu platformas jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu
Pasaulē
2019. gada 4. augusts, 20:47

"Sievietes panikā visu laiku kliedza" - Londonā no 10. stāva skatu platformas jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu

Jauns.lv

Sešus gadus vecs zēns cīnās par dzīvību pēc tam, kad kāds 17 gadus vecs jaunietis viņu nogrūdis no skatu platformas Blavatnik ēkas ("Tate Modern" mākslas muzeja) 10. stāva - Londonā, vēsta britu mediji.

Londonā no 10. stāva skatu platformas jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu

Sešus gadus vecs zēns cīnās par dzīvību pēc tam, kad kāds 17 gadus vecs jaunietis viņu nogrūdis no skatu platformas ...

gallery icon
12

Policija aizturējusi 17 gadus vecu jaunieti aizdomās par slepkavības mēģinājumu, bet mazais zēns nogādāts slimnīcā un atrodas ļoti smagā stāvoklī. 

Notikušā aculieciniece bijusi zēna māte, kura pašlaik atrodas šoka stāvoklī. Vēl kāds liecinieks, kurš tobrīd atradies ēkas 5. stāvā presei pastāstīja, ka dzirdējis kliedzienus: “Tas ir mans dēls, mans dēls!”. Viņš piebildis, ka zēns, krītot, nav izdvesis nekādas skaņas, taču cilvēki, kas atradušies uz skata platformas notikuma brīdī, klieguši. 

Vēl kāds cits aculiecinieks atstāstīja, ka sievietes turpinājušas kliegt līdz pat ātrās palīdzības ierašanās brīdim. 

Londonas policijas pārstāvis apstiprinājis notikušo, piebilstot, ka no ēkas pēc incidenta neviens netika izlaists, tāpat arī neviens netika ielaists iekšā. “Sešgadīgais zēns nekavējoties ar helikoptera palīdzību tika nogādāts slimnīcā. Pašlaik nav ziņu par viņa veselības stāvokli,” piebildis policijas pārstāvis. 

Blavatnik ēkas 10. stāvs kalpo kā skatu platforma un no tā iespējams baudīt Londonas panorāmu 360 grādu leņķī.

Šā gada februārī vairāku miljonu mārciņu vērto dzīvokļu īpašnieki tiesā zaudēja priekšlikumu apturēt tūkstošiem apmeklētāju “viesošanos” viņu mājā, lai izbaudīt fenomenālo skatu. Pasaules slavenās mākslas galerijas juristi vien ieteica aizvilkt aizkarus un žalūzijas, mēģinot ignorēt tūristu pūļus. 

foto: PA Wire/PA Images