foto: ekrānuzņēmums no video
Televīzija nofilmējusi, kā Kima Čenuna padotie skrienot sparīgi tīra vēl braucoša vilciena durvis
2019. gada 24. aprīlis, 21:07

Televīzija nofilmējusi, kā Kima Čenuna padotie skrienot sparīgi tīra vēl braucoša vilciena durvis

Jauns.lv

Pirms Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna tikšanās ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pamatīgi nācies iespringt Čenuna padotajiem. Vēl pirms vilciens apstājies Vladivostokas dzelzceļa stacijā, apkalpe skrienot steigusi spodrināt durvis, pa kurām jau pēc mirkļa gatavojies izkāpt Ziemeļkorejas līderis.

Notikušo piefiksējuši Krievijas telekanāla "Rossija 24" operatori.

Pēc tam, kad vilciena durvis un durvju rokturi tikuši kārtīgi nospodrināti, bijusi kārta nelielas platformas novietošanai pie durvīm, lai Kims Čenuns spētu bez piepūles un starpgadījumiem izkāpt no vilciena uz perona.

Tomēr atgadījies kāds misēklis, kura dēļ Ziemeļkorejas līderim nācies vilcienā uzkavēties nedaudz ilgāk - mašīnists aizbraucis aptuveni metru par tālu no izklātā sarkanā paklāja.

Ātri vien kļūda tika labota, vilcienam pabraucot pareizajā virzienā, un Kims Čenuns varēja vēsā mierā spert soļus uz Krievijas zemes.

Kims Čenuns ar vilcienu iebrauc Krievijā

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja, ka Kims Čenuns, kuram šī ir pirmā oficiālā vizīte Krievijā, ieradās Vladivostokā pēcpusdienā ar vilcienu un viņu sagaidīja sarkanais paklājs un goda sardze. Gaidāma Kima un Putina pirmā tikšanās.

"Es ceru, ka šī vizīte būs veiksmīga un noderīga," Krievijas televīzijai iepriekš šodien sacīja Kims, kad viņa vilciens šķērsoja Krievijas robežu. Kims uz brīdi paviesojās robežstacijā Hasanā, kur savos braucienos bija piestājuši arī viņa tēvs Kims Čenirs un vectēvs Kims Irsens.

"Es ceru, ka sarunu laikā (..) notiks konkrētas diskusijas par situācijas atrisināšanu Korejas pussalā un mūsu divpusējo attiecību attīstību," paziņoja Ziemeļkorejas līderis.

Gaidāms, ka Putins ieradīsies Vladivostokā ceturtdien un pēc tikšanās ar Kimu dosies uz vēl vienu samitu Pekinā.

Tādas frizūras nēsā Ziemeļkorejas diktators Kims Čenuns

gallery icon

Kima Čenuna seja labības laukā Veronas pusē

Labības laukā Itālijā uzradusies Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna seja

gallery icon