foto: Instagram (instagram.com/almashpovlsen)
Starp Šrilankas teroraktos bojā gājušajiem ir arī dāņu miljardiera, firmas "Asos" akcionāra 3 bērni
2019. gada 22. aprīlis, 12:56

Starp Šrilankas teroraktos bojā gājušajiem ir arī dāņu miljardiera, firmas "Asos" akcionāra 3 bērni

Jauns.lv

Teroristu pašnāvnieku sarīkotajos sprādzienos Šrilankas baznīcās un viesnīcās gājuši bojā vairāki desmiti ārzemnieku, tai skaitā arī populārās apģērbu ražošanas uzņēmuma "Asos" akcionāra, dāņu miljardiera Andersa Holha Polsena trīs mazgadīgie bērni, ziņo raidorganizācija "BBC".

Visa ģimene Šrilankā baudījusi Lieldienu brīvdienas. Pagaidām nav publiski izpausts, kuri trīs no četriem Polsena bērniem gājuši bojā.

Vien pāris dienas pirms traģēdijas viena no Polsena meitām, Alma, sociālajā vietnē "Instagram" ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzamas viņas māsas Astrīda un Agnese, un brālis Alfrēds.

View this post on Instagram

3 x små ferie basser 🐻

A post shared by ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) on

Dāņu miljardierim pieder apģērbu firma "Bestseller", kā arī viņš ir populārā apģērbu ražotāja "Asos" akcionārs. 

foto: REUTERS/SCANPIX
Dāņu miljardieris Anderss Holhs Polsens ar sievu Annu.

"Diemžēl mēs apstiprinām ziņas," ar paziņojumu klajā nācis "Bestseller" pārstāvis. "Mēs lūdzam ievērot ģimenes privātumu, tāpēc no tālākiem komentāriem atturamies."

View this post on Instagram

👼🏼👼🏼👼🏼

A post shared by ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) on

Miljardierim Skotijā pieder ducis īpašumu, tai skaitā Alduri pils. Polsens aizrāvies ar īpašumu atjaunošanu, paziņojot, ka vēlas novērst kaitējumu, ko vēsturiskām celtnēm nodarījuši cilvēki.

Jauns.lv jau ziņoja, ka upuru skaits Šrilankā svētdien vairākās baznīcās un viesnīcās notikušajos sprādzienos pirmdien pieaudzis līdz 290, kuru vidū ir vairāki desmiti ārzemnieku, paziņojusi policija. 

Sēras Šrilankā: masu ceremonijā apbērē teroraktos nogalinātos

Šrilankā svētdien teroristu sarīkotajos sprādzienos bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 310, jo vairāki cilvēki miruši no gūtajiem ievainojumiem, otrdien paziņoja policija. ...

gallery icon
30

Pēc Šrilankas Ārlietu ministrijas datiem, starp bojāgājušajiem ir vismaz 37 ārzemnieki - ASV, Bangladešas, Indijas, Japānas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Pakistānas, Portugāles un Turcijas pilsoņi. Savukārt Dānijas Ārlietu ministrija paziņojusi, ka starp bojāgājušajiem ir trīs Dānijas pilsoņi. Slimnīcās atrodas vismaz 19 ievainoti ārvalstnieki.

Šrilankā sprādzienos baznīcās un viesnīcās vairāk nekā 300 bojāgājušie, simtiem ievainoto

Šrilankā svētdien gandrīz vienlaikus notikuši sprādzieni vairākās katoļu baznīcās un pieczvaigžņu viesnīcās, kuros gājuši bojā vairāk nekā 100 un ievainoti ...

gallery icon
61