foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: turot aiz kājām un rokām, Maskavas lidostā arestē prieka meitu Nastju Ribku
Pasaulē
2019. gada 18. janvāris, 16:44

VIDEO: turot aiz kājām un rokām, Maskavas lidostā arestē prieka meitu Nastju Ribku

Jauns.lv / LETA

Ierodoties Maskavas lidostā, uzreiz pēc ierašanās arestēta Balkrievijas modele un prieka meita Anastasija Vašukeviča, kas savulaik kļuva slavena saistībā ar oligarha Oļega Deripaskas un vicepremjera Segeja Prihodjko skandālu. Notikušo izmeklēja opozicionārs un korupcijas apkarotājs Aleksejs Navaļnijs, kurš savā "Twitter" profilā dalījies ar videoklipu no aizturēšanas. 

Anastasija Vašukeviča, kas sabiedrībā zināma arī kā Nastja Ribka, viņas kompanjons Aleksandrs Kirilovs un vēl seši cilvēki bija apsūdzēti lietā par nelegālu seksa apmācību. 

Viņiem tiesa piespriedusi nosacītus sodus, kā arī deviņu mēnešu ieslodzījumu, kas atbilst apcietinājumā jau pavadītajam laikam. Tiesājamie vainu apsūdzībās atzinuši, kaut arī sākotnēji atteicās to darīt.

Tiesa nolēma Ribku izraidīt uz Krieviju pēc iespējas ātrāk. Maskavas lidostā viņa arestēta. Video redzams, kā Vašukeviču cenšas arestēt, turot sievieti aiz kājām un rokām.

Vašukeviča un pašpasludinātais "seksa guru" Kirilovs atradās apcietinājumā kopš 2018.gada februāra, kad Taizemes policija aizturēja viņus un vēl astoņus ārzemniekus Pataijas kūrortā "seksa treniņu" nodarbības vietā.

Sākotnēji viņi tika apsūdzēti par to, ka viņiem nav vajadzīgās darba atļaujas, bet vēlāk aizturētajiem tika izvirzītas apsūdzības par prostitūcijas pakalpojumu piedāvāšanu un noziedzīgas organizācijas izveidošanu, paziņoja Pataijas policijas priekšnieks Apičai Krobpetčs.