foto: Instagram
Traģēdija Maskavā: satiksmes autobuss iebraucis pazemes pārejā; ir mirušie
Pasaulē
2017. gada 25. decembris, 15:12

Traģēdija Maskavā: satiksmes autobuss iebraucis pazemes pārejā; ir mirušie

Kasjauns.lv

Krievijas galvaspilsētā Maskavā šodien notikusi traģēdija – satiksmes autobuss iebraucis pazemes pārejā netālu no metro stacijas “Slāvu bulvāris”.

Maskavā autobuss ietriecies pazemes pārejā

Autobusam ietriecoties vienā no Maskavas metro pazemes gājēju pārejām, gājuši bojā pieci cilvēki, bet 15 guvuši ievainojumus.

gallery icon

Sākotnējā informācija liecināja, ka 5 cilvēki gājuši bojā, bet 15 cilvēki cietuši, ziņoja Krievijas mediji, bet vēlāk tika precizēts, ka ir četri mirušie un 11 cietušie.

foto: Instagram

REN-TV kanāla publicētajā video redzams, kā autobuss ietriecas cilvēku grupā, kura dodas pazemes pārejas kāpņu virzienā.

Autobuss pieder uzņēmumam "Mostransavto", kanālam PBK apstiprināja "Mostransavto" preses dienestā. "Tas bija satiksmes autobuss ar pasažieriem. Maršruts tiek precizēts," sacīja uzņēmuma pārstāvji.

Aculieciniece Irina kanālam PBK pastāstīja, ka notikuma vietā strādā mediķi un glābēji. "Zem autobusa, iespējams, ir vēl cilvēki. Visur ir policija, daudz cilvēku," viņa teica.

Aculiecinieks Romāns savukārt atklāja, ka autobuss ir gandrīz pilnībā sadauzīts un iestrēdzis tunelī. "Panikas nav. Cilvēki ir izbrīnījušies un filmē notikušo ar saviem tālruņiem," viņš stāstīja PBK.

Autobusa vadītājs ir izdzīvojis, viņš ir aizturēts. Pēc vienas no versijām, šoferis vienkārši nav ticis galā ar transportlīdzekļa vadību, informē REN-TV.

Krievijas varasiestādes noraidījušas iespēju, ka autobusa vadītājs būtu apzināti uzbraucis gājējiem.