foto: Vida Press
"Linkin Park" solista sieva pirmoreiz runā par vīra pašnāvību
Česters Beningtons ar sievu.
Pasaulē
2017. gada 29. jūlijs, 17:34

"Linkin Park" solista sieva pirmoreiz runā par vīra pašnāvību

Kasjauns.lv

Nedēļu pēc Čestera Beningtona pašnāvības, kas šokēja pasauli, mūziķa atraitne, 40 gadus vecā Talinda, pirmoreiz komentējusi sava vīra nāvi.

Viņas oficiālais paziņojums parādījies amerikāņu žurnālā "People":

"Pirms nedēļas es zaudēju savu radniecīgo dvēseli, savu otro pusīti, un mani bērni zaudēja savu varoni - mīļo tēti. Mani bērni vēl ir tik mazi, lai zaudētu tēvu. Mūsu dzīve līdzinājās pasakai, bet tagad pārvērtusies par Šekspīra traģēdiju. Kā man dzīvot tālāk? Kā saņemties? Vienīgā izeja, ko es redzu, - audzināt mūsu bērnus ar tādu pat mīlestību, kā agrāk. Es vēlos, lai tie, kuri par mums raizējas, un visi Čestera fani zinātu: es jūtu jūsu atbalstu! Mēs zinām, ka arī jūs sērojat. Es zinu, ka mēs visi glabāsim viņa piemiņu, izdarīsiet tā, lai viņš būtu mūžīgi mūsu atmiņās. Viņš bija gaišs un mīlošs cilvēks ar eņģeļa balsi. Bet tagad viņš beidzot ir brīvs no ciešanām, tagad viņš dzied mūsu sirdīs. Lai Dievs mums palīdz pārdzīvot šos grūtos laikus un šīs sāpes. Česters to vēlētos. Dusi mierā, mans mīļais."

foto: Vida Press
Beningtons ar ģimeni 2009. gadā.

Česters un Talinda apprecējās 2006. gadā un kopīgi uzaudzināja 5 bērnus: trīs dzemdēja Talinda, un vēl divus viņi adoptēja. Mūziķim ir arī dēls no pirmās laulības.

"Linkin Park" līderis Česters Beningtons dzīvē un uz skatuves

"Linkin Park" līderis Česters Beningtons dzīvē un uz skatuves

gallery icon

Medijiem vienlaikus tapis zināms, ka divus mēnešus pirms savas nāves Beningtons par 2,5 miljoniem ASV dolāru iegādājās šo māju, kurā nolēma darīt sev galu. 

Grupas biedri pēc traģiskā notikuma stāstījuši, ka Beningtons pozitīvi raudzījās nākotnē un viņam bija plāni. Arī perfektās ģimenes ligzdiņas iegāde neiet kopā ar faktu, ka viņš tik pēkšņi atņēma sev dzīvību. 

Ap "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona māju apjož žogu

Ap "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona māju apjož žogu

gallery icon

Izskan versija, ka Beningtons nespēja pārdzīvot sava labākā drauga Krisa Kornela nāvi. Uz to norāda arī apstāklis, ka viņš pakārās dienā, kad šogad pašnāvību izdarījušais draugs svinētu 53. jubileju. Grupas "Soundgarden" solists Kriss Kornels pašnāvību pakaroties veica pirms diviem mēnešiem 18.maijā. 

Ārzemju mediji vēstī, ka, iespējams, tieši nespēja tikt pāri sērām par Kornela nāvi, bija iemesls Beningtona pašnāvībai. Viņš, tāpat kā Kornels, pakārās.

Beningtons mājās bijis viens, un viņa līķi atradusi mājkalpotāja. Blakus ķermenim atrasta pusidzerta alkohola pudele, taču narkotikas nav atrastas, kā iepriekš kļūdaini izskanējis.

Uzzinot par "Linkin park" solista nāvi, līdzjūtību viņa sievai Talindai izteikusi Kornela atraitne Vikija. Viņa tviterī ierakstīja "Es domāju, ka mana sirds nevar būt salauztāka, taču... Mīlu tevi, T."