Divas īsas laulības, trešajai nav dukas. Kas zināms par Lepēnas privāto dzīvi
Lepēna ar savu mīļoto ir kopā jau 8 gadus. Luijs Alo gan paudis, ka draudzenes uzvaras gadījumā nekļūs par viņas "pirmo lēdiju".
2017. gada 26. aprīlis, 07:20

Divas īsas laulības, trešajai nav dukas. Kas zināms par Lepēnas privāto dzīvi

Kasjauns.lv

Ja Marina Lepēna 7.maijā kļūs par prezidenti, viņa būs vēsturē pirmā Francijas prezidente sieviete. Lepēnai augustā apritēs 49 gadi, un viņas sabiedrotais cīņā par augsto amatu ir dzīvesbiedrs Luiju Alo, kurš par draudzeni ir gadu jaunāks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Galēji labējā Marina Lepēna ir galvenā konkurente proeiropeiskajam Emanuelam Makronam. Viens no viņiem kļūs par nākamo Francijas prezidentu. Jāpiebilst, ka, atšķirībā no daudzām citām Eiropas Savienības valstīm, Francijā prezidenta amats nav tikai reprezentatīvs, - tam ir būtiska ietekme.

Šobrīd 48 gadus vecā Lepēna nacionālos uzskatus "uzsūkusi" jau kopš mazotnes ģimenē - viņas tēvs ir Nacionālās frontes politiķis, kurš šo nodibinājumu vadījis vairāk nekā četrdesmit gadu. Marina ir jaunākā no Žana Marī Lepēna trim meitām. Viņas vecāki izšķīrās 1987.gadā.

Izdzīvojusi bumbas sprādzienā

1976.gadā, kad mazajai Marinai bija astoņi, Lepēnu ģimenes māja tika spridzināta. Šausmas notikušas naktī, kad visi jau gulējuši: pēkšņi kāpnēs pie mājas atskanējis sprādziens, kas izplēsis lielu caurumu ēkas sienā. Viņa, tāpat kā abas māsas un vecāki, uzbrukumā izdzīvoja. Par lietā aizturētajiem vai notiesātajiem nekas nav zināms.

Trīs bērni, divi vīri

Kristīta kā baptiste, Marina Lepēna tomēr audzināta katoliskā garā. 1995.gadā viņa pirmo reizi mūžā apprecējās - par Lepēnas izredzēto kļuva biznesmenis Franks Čofrī, kurš arī simpatizēja Nacionālajai frontei. Laulībā dzima trīs bērni - Žanna, Luiss un Matilde -, taču savienība nebija ilga. Pēc pieciem gadiem, 2000.gadā, Lepēna izšķīrās un uz diviem gadiem bija brīva sieviete.

2002.gadā viņa salaulājās ar Ēriku Lorio, kurš arī bija saistīts ar politiku, un abiem bija līdzīgi nacionāli tendēti uzskati. Šī laulība izira pēc četriem gadiem.

Īpašumu lietas

Ar juristu Luiju Alo, kura dzīslās rit arī ebreju asinis, Lepēna satuvinājās 2009.gadā un kopš tā laika ir kopā. Tā nav juridiski noformēta laulība, abi ir draugi, dzīvesbiedri, mīļotie un savā ziņā kolēģi, jo Alo ļoti palīdz savai sievietei ceļā uz augsto amatu. Laikā, kad Marina vēl bija precējusies ar Ēriku Lorio, viņš bija galvenais Nacionālās frontes sekretārs un vēlāk viceprezidents.

foto: /All Over Press/ Vida Press
Iespējamās Francijas prezidentes Lepēnas selfijs ar dzīvesdraugu.

Turpmāko sadzīvi abi būvēja kopā. Viņi apdzīvo trīs īpašumus - lielāko daļu laika ģimene dzīvo "Sentkloudas cellē", kas ir faktiski pils 15 kilometru attālumā no Parīzes; tāpat Lepēnai pieder dzīvoklis Hénin-Beaumont, kas ir arī tūristu iecienīta Francijas mazpilsēta. 2010.gadā abi nopirka īpašumu Pireneju pussalā.

Par brīvdienu mājas iegādi Lepēna atsakās izpaust detaļas. "Šis pirkums strikti attiecas tikai uz manu privāto dzīvi. Grasos tur pavadīt atvaļinājumus un brīvdienas, bet tas nav nekas ekstraordinārs un es negrasos apmierināt cilvēku ziņkāri," 2010.gadā Lepēna skaidroja izdevumam "L'Independent".

Atsevišķi Francijas mediji ziņo, ka Lepēnai ir arī kāds īpašums Bretaņā, valsts ziemeļu reģionā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tagadējais mīļotais: "Nebūšu nekāda pirmā lēdija!"

Pati Lepēna medijiem nekomentē, kāpēc savas līdz šim ilgstošākās attiecības nav noformējusi juridiski. Kā ziņo portāls Express.co.uk, pats Luijs Alo ir visai spurīgs attiecībā uz "pirmās lēdijas" godu. Viņš, piemēram, jau paziņojis, ka nejūt nekādu vēlmi pārvākties uz Elizejas pili gadījumā, ja Marina vēlēšanās uzvarēs.

Marina Lepēna un viņas mīļotais cilvēks

Iespējamā Francijas prezidente Marina Lepēna (48) darba gaitās un kopā ar savu dzīvesbiedru Luiju Alo (47).

gallery icon
20

"Es nebūšu ne premjerministrs, nedz ministrs, nedz pirmā lēdija," par iespējamo statusu izteicies Lepēnas dzīvesdraugs. Lai arī vīrietis atbalsta savas draudzenes centienus kļūt par prezidenti, viņš uzsver, ka šī lieta nav "pāra" lieta. Cilvēki ievēl vai nu vīrieti, vai sievieti, personu. Un statusa plānā dzīvesbiedram ar to nav saistības. Katram sava karjera.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Marinas Lepēnas sīvākā konkurenta Makrona privātā dzīve tiek plaši apspriesta. Viņš, būdams 39 gadus vecs, jau desmit gadu precējies ar sievieti, kas puikas gados bija viņa skolotāja. Makrona kundzei ir 63 gadi, un viņu attiecības sākās laikā, kad viņam bija vien 15. Sagaidījusi sava skolēna pilngadību, Brižita izšķīrās no sava tā brīža vīra un sagāja kopā ar Makronu.

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon
44

Kurš kļūs par Francijas prezidentu - Marina Lepēna vai Emanuels Makrons - nācija izšķirs 7.maijā.