2011. gada 28. jūnijs, 22:02

Monako noliedz baumas, ka firsta Albēra II līgava gribējusi aizbēgt

Jauns.lv

Monako galms otrdien noliedza medijos izskanējušās baumas, ka firsta Albēra II līgava Šarlēna Vitstoka saspringtajās dienās pirms kāzām gribējusi aizbēgt.

Žurnāls "L'Express" savā interneta vietnē vēstīja, ka Vitstoka ir pārtraukusi gatavošanos piektdien un sestdien plānotajām greznajām kāzām un pirms nedēļas ar lidmašīnu gribējusi atgriezties mājās Dienvidāfrikā.

Žurnāls šādu nākamās Monako princeses soli skaidroja ar "saspringto atmosfēru, baumām par nesaskaņām un strīdiem abu saderināto starpā", kas esot saistītas ar faktiem, ko līgava uzzinājusi par prinča Albēra II privāto dzīvi.

Vitstoka nolēmusi doties uz Dienvidāfriku "tikai dažas stundas pēc tam, kad uzzināja, ka Albērs nav dzīvojis gluži tik priekšzīmīgu dzīvi kā viņa bija domājusi", teikts "L'Express", nekonkretizējot savus apgalvojumus.

"L'Express" norādīja, ka kāda laikraksta rīcībā ir "visas detaļas".

Monako galms paziņoja, ka šo baumu vienīgais mērķis esot nomelnot Albēra II līgavu un aptumšot gaidāmās kāzas.

Firsts Albērs II oficiāli par savu saderināšanos ar Dienvidāfrikas peldētāju Šarlēnu Vitstoku paziņoja pērn jūnijā.

53 gadus vecais princis Albērs II, kurš pie varas nāca 2005. gadā, ar 33 gadus veco Vitstoku ir pāris ir jau kopš 2006. gada.

Vitstoka dzimusi Zimbabvē un strādājusi par skolotāju. 2000. gadā viņa piedalījās Sidnejas Olimpiskajās spēlēs, 2002. gada Pasaules kausa izcīņā peldēšanā viņa ieguva trīs zelta medaļas.

Savukārt Alberts II, pārstāvot Monako  bobsleja komandu, ir piedalījies piecās Olimpiskajās spēlēs.

BNS