Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krievijas prezidenta dēls filmējies bērnu raidījumā. VIDEO
Pasaulē

Krievijas prezidenta dēls filmējies bērnu raidījumā. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva dēls, par kuru žurnālistiem zināms visai maz, patiesībā pirms dažiem gadiem kļuva par ekrāna zvaigzni, raksta krievu laikraksts „Komsomoļskaja pravda”.

Krievijas prezidenta dēls filmējies bērnu raidījum...
Iļja Medvedevs laikā, kad viņa tēvs vēl nebija Krievijas prezidents, paspēja nofilmēties divās populārā bērnu kinožurnāla „Šurumburums” (Ералаш) epizodēs.
Iļja Medvedevs laikā, kad viņa tēvs vēl nebija Krievijas prezidents, paspēja nofilmēties divās populārā bērnu kinožurnāla „Šurumburums” (Ералаш) epizodēs.

Jaunais Iļja Medvedevs laikā, kad viņa tēvs vēl nebija Krievijas prezidents, paspēja nofilmēties divās populārā bērnu kinožurnāla „Šurumburums” (Ералаш) epizodēs. Turklāt, kastingu viņš izgājis bez jebkāda protekcionisma, raksta izdevums.

Pirmais sižets ar Iļju Medvedevu uz televīzijas ekrāniem parādījās 2007.gadā, bet otrs – 2008.gadā. Abos gadījumos zēns spēlēja galvenās lomas. Titros norādīts aktiera Medvedeva īstais vārds un uzvārds, tomēr nevienam neienāca prātā saistīt šo uzvārdu ar prezidentu Medvedevu. Tagad gan laikraksts apgalvo, ka no saviem avotiem uzzinājis, ka zēns tik tiešām ir valsts vadītāja dēls.

„Šurumburuma” mākslinieciskais vadītājs Boriss Gračevskis šo informāciju atsakās apstiprināt vai noliegt.

Tomēr neskatoties uz veiksmīgo debiju, Iļja Medvedevs vairāk nevienā kinožurnāla epizodē nebija redzams.

Par pašu Iļju zināms maz. Šobrīd jauneklim ir 16 gadi un viņš mācās ģimnāzijā. Runā, ka prezidenta dēls vienlaicīgi apgūst trīs valodas (angļu, franču un itāliešu), spēlē futbolu, interesējas par datoriem un radina tēvu pie grupas Linkin Park daiļrades. „Komsomoļskaja pravda” raksta, ka prezidenta dēlam vispār ļoti patīk mūzika. Pagājušā gada martā, kad pie Krievijas prezidenta viesojās viņa mīļākā grupa Deep Purple, viņa dēls aiz slēgtām durvīm nospēlēja uz ģitāras ar grupu vienu kopīgu dziesmu.

Vēl Iļjam Medvedevam patīk dažādi burvju triki un viņš dievina japāņu multfilmas.