foto: AFP/Scanpix
"Deviņvīri" atskatās uz februāra un marta notikumu TOP
2021. gada 31. marts, 04:50

"Deviņvīri" atskatās uz februāra un marta notikumu TOP

9vīri

Žurnāls "9Vīri" katrā savā numurā atskatās uz iepriekšējo mēnešu interesantākajiem notikumiem un kadriem visā pasaulē.

Piedāvājam jums iepazīties ar deviņiem notikumiem un zīmīgām fotogrāfijām, kas tā vai citādi ir pieminēšanas vērti. Šis tops un daudz kas cits interesants žurnāla "9 Vīri" aprīļa numurā, kas preses tirdzniecības vietās visā Latvijā pieejams jau no 19. marta.

Vakcinācijas alpīnisti

foto: AFP/Scanpix

Divi ārsti un medmāsa no Bačesarajas hospitāļa dodas augstkalnu reversā, lai veiktu vakcināciju pret Covid-19 Turcijas austrumu ciema Gunjamakas iezemiešiem, kuri pārsnieguši 65 gadu slieksni.

Citiem jautri

foto: AFP/Scanpix

Venecuēlas galvaspilsētā Karakasā divi jaunieši grūstās, iepakoti plastikāta balonos, tādā veidā atzīmēdami divas nedēļas garā karnevāla "Felices y Bioseguros" atklāšanas svētkus.

Lidojošo dzelžu akrobāti

foto: AFP/Scanpix

Indijas Gaisa spēku vieglie helikopteri, konkrēti – Sarangas komandas piloti, izpilda akrobātiskas cilpas un citas augstās pilotāžas figūras Bangaloras militārajā lidostā "Aero India" gaisa šova paraugdemonstrējumos.

Pārvērsties par stalaktītu

foto: AFP/Scanpix

Ļoti agra pavasara dienas rītā, negaidot uzbrūkot stindzinošai ledus vētrai, gluži kā Sniega Karalienes noskūpstīta, Ņujorkā sasalusi Žozefīnes Lovelas Šo piemiņas strūklaka.

Mēs tiem vikingiem parādīsim

foto: AFP/Scanpix

Neraugoties uz faktu, ka skijorings – kur mocis velk slēpotāju – ir radies Skandināvijā, īsts rodeo lauva Gregorijs Noā ar savu rumaku vizina slaloma slēpotāju jau 73. "Ski Joring" festivālā Kolorādo štata Ledvilas pilsētā.

Rāmi kā lēnas upes

foto: AFP/Scanpix

Budistu mūki ieradušies un tikpat glīti sasēdušies pie Vatdamahaijas tempļa ziemeļos no Taizemes galvaspilsētas Bangkokas, lai atzīmētu gadskārtējos "Makha Bucha" svētkus.

Akvāriji gaisā

foto: AFP/Scanpix

Šrilankas galvaspilsētā Kolombo ielu tirgotāji gaida pircējus, stalažās iekāruši savu galveno preci – plastmasas maisiņos nobēdzinātas zelta zivtiņas.

Dullie kanādieši

foto: The Canadian Press/PA Images

Četrdesmit Kanādas ripas dzenātāji piedalījušies pasaules ilgākajā hokeja spēlē, kas notika Edmontonas apkaimē un ilga 252 stundas. Spēles laikā savāktos līdzekļus plānots ziedot vēža ārstēšanas klīnikām.

Klasika tagad arī lidos

foto: Rolls-Royce/Cover Images/INSTARi/ Vida Press

"Rolls-Royce" no autobūves klasiķiem, sekojot 21. gadsimta tehniskās revolūcijas garam, savas firmas "Spirit of Innovation" programmā grasās kļūt par elektrodzinēju aviācijas flagmaņiem. Viņu jaunais lidaparāts, aprīkots ar 500 ZS (400 kW) elektrisko motoru un pavasarī gaidāmajos testos raudzīs fiksēt