"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu
foto: Publicitātes attēls
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.
Sabiedrība

"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, kas pagājušonedēļ norisinājās starptautiskās izstādes “Riga Food 2024” laikā, maizes ceptuve "Lāči" saņēma augstāko novērtējumu: Bāgātīgajai sēklu maizei tika piešķirta platīna medaļa.

"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalit...

Normunds Skauģis, “Lāču” ceptuves saimnieks: “Man ir patiess gandarījums, ka ieguldītais darbs sniedz rezultātu, un mūsu “Bagātīgā sēklu maize” ir novērtēta ar visaugstāko novērtējumu -  Platīna medaļu. Priecājos, ka mūsu maizīti novērtē gan pircēji, gan speciālisti – konkursa žūrija, kuriem ir augstas prasības pret maizes kvalitāti, uzturvērtību un garšu. Bagātīgā sēklu maize ir īstens spēka un enerģijas avots. Mūsdienu sabiedrība ir pieradusi pie milzīgas produktu izvēles, dažādām garšām un garšu daudzveidības, tādēļ, mums, maizniekiem, ir gan daudz darba, lai izstrādātu jaunas maizes gan ar lielisku garšu, gan šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām, kas cilvēkam ikdienā ir tik nepieciešami.”

foto: Publicitātes attēls
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.

Jau otro reizi Baltijā notika prestižais pārtikas kvalitātes konkurss “The Baltic Taste Award”, kur Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valstu uzņēmumi saviem produktiem varēja iegūt objektīvu vērtējumu un veicināt to atpazīstamību, savukārt patērētāji – uzzināt, kuri no tiem ir labākie un gardākie. Salīdzinot ar citiem Eiropā rīkotajiem konkursiem, pārtikas kvalitātes konkursā bija tikai profesionāla starptautiska un pasaulē atzīta žūrija.

foto: Publicitātes attēls
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.

Konkursa mērķis ir noskaidrot Baltijas valstu kvalitatīvākos pārtikas produktus, izcelt labākos starptautiskā mērogā, uzlabot saikni starp ēdināšanas uzņēmumu profesionāļiem un produktu ražotājiem, veicināt ražotāju un viņu produktu publicitāti un noietu, kā arī paaugstināt ražoto produktu kvalitāti.

foto: Publicitātes attēls
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.
"Lāči" iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, saņemot platīna medaļu.

Par “Lāču” ceptuvi

Ceptuve „Lāči” ir dibināta 1993. gadā. Jau vairāk kā 30 gadus “Lāču” misija ir kopt un saglabāt senās maizes cepšanas paražas, uzturot augstus kvalitātes un garšas standartus, ko atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm. Uzņēmums turpina cept maizi gan pēc sentēvu receptēm, gan piedāvā jaunas garšas un arī daudzveidīgu konditorejas izstrādājumu klāstu – tortes, kūkas, kēksus, cepumus un konfektes. Ik gadus top jauni produkti, apvienojot tradicionālās, Latvijai raksturīgās izejvielas un izgatavošanas paņēmienus ar jaunām garšām un metodēm.