1dienas
13stundas
42minūtes
06sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
 “Mēs būsim kopā uz mūžu, taču ne tā, kā bijām plānojuši!” Liams Peins pirms savas nāves bija plānojis apprecēt savu draudzeni Keitu
foto: CAN/Capital Pictures
Liams un Keita bija kopā divus gadus.
Slavenības

“Mēs būsim kopā uz mūžu, taču ne tā, kā bijām plānojuši!” Liams Peins pirms savas nāves bija plānojis apprecēt savu draudzeni Keitu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja Liama Peina draudzene Keita Kesidija atklājusi, ka viņi plānoja apprecēties.

“Mēs būsim kopā uz mūžu, taču ne tā, kā bijām plā...

Influencere, kas divus gadus bija attiecībās ar grupas "One Direction" zvaigzni, dalījās ar jauniem pāra fotoattēliem vietnē “Instagram”, pievienojot arī Liama rakstītu piezīmi: "Es un Keita apprecēsimies gada laikā."

25 gadus vecā Keita raksturoja "One Direction" zvaigzni kā cilvēku, kurš atnesa prieku miljoniem cilvēku. Saucot Liamu par "manas dzīves mīlestību" un savu "labāko draugu," viņa piemiņas rakstā rakstīja: "Es pat nezinu, ar ko sākt. Mana sirds ir salauzta tik daudzos veidos, ka nespēju to izteikt vārdos."

"Es vēlos, lai tu varētu redzēt milzīgo ietekmi, kāda tev bija uz pasauli, pat ja šobrīd viss šķiet tik tumšs. Tu atnesi tik daudz prieka un pozitīvisma visiem – miljoniem fanu, savai ģimenei, draugiem un, protams, man. Tevi mīlēja neticami daudz cilvēku. Tu esi – jo es nespēju teikt 'biji' – mans labākais draugs, manas dzīves mīlestība, un ikviens, ar ko tu biji kontaktā, jutās tikpat īpašs kā es. Tava enerģija bija lipīga, tu izstaroji gaismu ikvienā telpā, kur ienāci. Nekas no tā visa nešķiet īsts, un es nespēju aptvert šo jauno realitāti bez tevis,” rakstīja Keita.

"Es cenšos saprast, kā dzīvot pasaulē bez tevis man blakus. Kopā mēs atkal bijām kā bērni, vienmēr atrodam prieku mazās lietās. Liam, tev bija vislaipnākā dvēsele un visjautrākais gars. Man šķiet, ka esmu zaudējusi labāko daļu no sevis. Es nespēju iedomāties nevienu dienu bez taviem smiekliem un mīlestības. Tu ienesi tik daudz gaismas manā dzīvē,” dalījās Keita.

"Liam, es zinu, ka mēs būsim kopā uz mūžu, taču ne tā, kā mēs to bijām plānojuši. Tu vienmēr būsi ar mani. Esmu ieguvusi sargeņģeli. Es tevi mīlēšu visu savu dzīvi un vēl tālāk, nesot mūsu sapņus un atmiņas līdzi visur, kurp iešu,” rakstīja Keita.

Keita un Liams iepazinās 2022. gada vasarā restorānā, kurā Keita strādāja par viesmīli. Viņu attiecības izveidojās pakāpeniski, un abi 2022. gada rudenī oficiāli kļuva par pāri.

31 gadus vecā "One direction" zvaigzne Liams Peins traģiski aizgāja no dzīves 16. oktobrī.

Liams 2. oktobrī Argentīnā apmeklēja bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Mūžībā devies britu mūziķis Liams Peins

Trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms ...