Tupaka ģimene nolīgusi advokātu, lai izmeklētu iespējamo saistību starp Diddy un Tupaka slepkavību
foto: CAMERA PRESS/Boaz Teitelbaum / Vida Press
Tupakam Šakuram bija liela loma tā sauktajos "reperu karos", īpaši saistībā ar konfliktu starp Austrumkrasta un Rietumkrasta hiphopa kustībām 1990. gadu vidū.
Slavenības

Tupaka ģimene nolīgusi advokātu, lai izmeklētu iespējamo saistību starp Diddy un Tupaka slepkavību

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Repera Tupaka Šakura ģimene nolīgusi ievērojamu advokātu, lai izmeklētu, vai mūzikas moguls Šons “Diddy” Kombs bija iesaistīts viņa slepkavībā 1996. gadā.

Tupaka ģimene nolīgusi advokātu, lai izmeklētu ies...

Jau sen klīst baumas par “Diddy” iespējamo saistību ar slepkavību, taču viņam nekad nav tikušas izvirzītas apsūdzības. Ņemot vērā pieaugošās kriminālās apsūdzības pret “Diddy”, Tupaka ģimene vēlas, lai lieta tiktu atkārtoti izskatīta.

Tupaka Šakura ģimene ir nolīgusi ievērojamo Ņujorkas slavenību advokātu Aleksu Spiro, kurš pašlaik arī pārstāv Ņujorkas mēru Ēriku Adamsu apsūdzībās par kukuļdošanu. Spiro un viņa izmeklētāju komanda uzsākuši izmeklēšanu par “Diddy” iespējamo saistību ar Tupaka slepkavību.

Tupaka Šakura ģimene cer, ka privāti nolīgtais advokāts Alekss Spiro spēs atrast saikni starp "Diddy" un Tupaka slepkavību, ko prokurori un Losandželosas policijas detektīvi nekad nespēja, ziņo Court TV.

Spiro šogad izpelnījās plašu uzmanību, nodrošinot aktiera Aleksa Boldvina atbrīvošanu tiesas procesā saistībā ar traģisko šaušanas incidentu filmas "Rust" uzņemšanas laikā. Pavisam nesen viņš pievienojās arī Ņujorkas mēra Ērika Adamsa aizstāvības komandai, kad Adams tika apsūdzēts kukuļošanā federālo prokuroru izvirzītajās apsūdzībās.

Spiro tagad pievērsīsies 1990. gadu hiphopa konfliktam starp Tupaku un “Diddy”, kas bija saasināts Austrumu un Rietumu krasta repa sāncensības dēļ.

Austrumu krasta pusē bija “Diddy” un viņa draugs reperis Notorious B.I.G., kura īstais vārds bija Kristofers Voless. Sāncensība radās, kad Tupaks, Rietumu krasta pārstāvis, bija pārliecināts, ka Notorious B.I.G. bija saistīts ar viņa 1994. gada laupīšanu. Divus gadus vēlāk, 1996. gada septembrī, Tupaks tika nošauts Lasvegasā. Daudzi notikušajā vainoja Austrumu krasta repa pārstāvjus, tostarp “Diddy”.

Pēc vairāk nekā divām desmitgadēm spekulāciju, pagājušajā gadā Dveins Kīts Deiviss, zināms arī kā "Keefe D", tika apsūdzēts par savu lomu šaušanā. Viņš pašlaik gaida tiesu.

Dažus mēnešus pēc Tupaka nāves arī Notorious B.I.G., zināms arī kā Bigijs Smolzs, tika nošauts izbraukuma šaušanā Losandželosā, kas tika uzskatīta par atbildes soli no Rietumu krasta pārstāvjiem.