VIDEO: sieviete kļūst par interneta sensāciju, atrodot pagalmā apraktu paklāju un tiešraidē meklējot “līķi”
foto: Ekrānuzņēmums
Atklāt, kas slēpjas paklājā, bija ieradusies vesela izmeklētāju komanda.
Trakā pasaule

VIDEO: sieviete kļūst par interneta sensāciju, atrodot pagalmā apraktu paklāju un tiešraidē meklējot “līķi”

Santa Hincenberga

Jauns.lv

34 gadus vecā Ohaio iedzīvotāja Keitija Santrija kļuva populāra sociālās vietnes “TikTok” platformā pēc tam, kad viņa un viņas draugs Brendons atrada dziļi zemē ieraktu paklāju, kad būvēja žogu savā pagalmā. Santrija nolēma izsaukt policiju, un izmeklētāji ieradās viņas mājā ar līķu meklēšanas suņiem.

VIDEO: sieviete kļūst par interneta sensāciju, atr...

Santrija tiešraidē translēja atjauninājumus “TikTok”, uzņemot kadrus, kur divi suņi sēž uz vietas, kur tika atrasts paklājs. Tas šokēja gan Santriju, gan 100 000 skatītāju, kuri vēroja tiešraidi. Viņa arī ievietoja vairāk informācijas par izmeklēšanu citā “TikTok” video, kas ieguva 8,2 miljonus skatījumu.

Pēc ilgstošas neziņas Santrija beidzot sniedza atbildi, atklājot pasaulei, ko komanda atradusi.

"Viņi aizraka bedri, un tas ir bijis visabsurdākais un trakākais piedzīvojums manā dzīvē," Santrija saka savā “TikTok” video. "Ko viņi atrada? Nē, viņi neatrada ķermeni, viņi atrada vienkāršu sasodītu paklāju ar gumiju. Jautājums, kāpēc suņi sēdēja šeit, paliek neatbildēts. Es nezinu.”

@katiesantry

THERE IS NO BODY!!!👏🏼🙏🏼🙌🏼 But i still want to know, WHO BROKE MY LAPTOP?!?

♬ original sound - Katie Santry

"Es esmu tik apjukusi," viņa turpina. "Nav ķermeņa, tiešām nav ķermeņa. Godīgi sakot, pateicamies Dievam, ka nav ķermeņa. Es varu palikt savās mājās ... visi zina, kur es dzīvoju, bet vismaz šeit nav spoku."

Pēc tam, kad piektdien tika ievietots atjauninājums, vairāk nekā 7000 cilvēku komentāros dalījās savās pārdomās. "Es vienkārši nespēju pieņemt šo atbildi," komentēja kāds lietotājs. "Kāpēc man ir neērti, ka tur nebija ķermeņa…" rakstīja kāds cits.

Santrija gan šādā veidā savai “TikTok” platformai piesaistīja gandrīz 2 miljonus sekotāju un “Instagram” – 40 000 sekotāju.

Pēc paklāja atrašanas sieviete sazinājās ar sava mājokļa pārdevēju un runāja ar sākotnējiem mājas īpašniekiem. Viņa uzzināja, ka māja tika uzbūvēta 1967. gadā, un tajā pirms viņas dzīvojusi tikai viena ģimene. No sarunas viņa saprata, ka arī iepriekšējā ģimene nezina, kāpēc paklājs tika aprakts.